Kompanija Epson nedavno je lansirala novog predstavnika popularne EB familije projektora – model EB-W28 koji se vizuelno jako malo razlikuje od ostalih Epson-ovih projektora iz ove familije, ali je specifičan po tome što poseduje QR kod za brzo, lako i jednostavno povezivanje sa mobilnim uređajima i skup naprednih tehnologija koje obezbeđuju mogućnost za besprekoran prikaz slike iz bilo koje pozicije.

Konkretno, radi se o prenosivom poslovnom projektoru baziranom na 3LCD tehnologiji koji je u stanju da ponudi sliku visokog kvaliteta tj. dobre reprodukcije boja i zavidnog nivoa detaljnosti. Idealno je rešenje za kancelarije i male prezentacione sale, ali i za učionice i studentske amfiteatre. U osnovi EB-W28 je jedan svestran prezentacioni projektor koji se lako montira, jednostavno koristi i nudi odlične mogućnosti za povezivanje sa najrazličitijim žičnim i bežičnim uređajima.

Kao što smo već napomenuli EB-W28 je tipičan predstavnik EB familije projektora i zamišljen je kao jedno lako i prenosivo prezentaciono rešenje naprednih mogućnosti. Njegovu onovu čini 3LCD tehnologija i najnovije tehnologije za savršen prikaz slike. Preciznije sa ovim projektorom se dobija gotovo besprekorna reprodukcija boja i detaljnost na najvišem mogućem niovu, što prezentacije čini oštrim, lepo vidljim i prijatnim za oči. Inače, EB-W28 operiše rezolucijom od 1280×800 piksela i ima odnos stranica od 16:10, a što je jako važno za svega par minuta može da se montira na najrazličitija zidna i stona postolja.

Po pitanju povezivanja EB-W28 je jedan od najnaprednijih Epson-ovih projektora. Pomenuti QR kod je samo još jedna opcija koja unapređuje izbor, fleksibilnost i jednostavnost povezivanja EB-W28 projektora dajući vlasniku maksimalnu slobodu kretanja pogotovo u situciji kada je u isti ugrađen opcioni Wireless modul.
Zapravo, (a kao što smo već istakli) sa njim je moguće ovaj projektor upariti sa najrazličitijim gedžetima bez obzira na to koju platformu koriste. Ovakvim potezom Epson je stavio do znanja konkurenciji da je spreman da ide korak napred i kupcima ponudi što fleksibilnija rešenja za povezivanje. O tome najbolje govori i činjenica da HDMI izlaz kod ovog projektora ima podršku za MHL što obezbeđuje još bolju konektivnost sa pametnim uređajima preko kabla.

Iako EB-W28 nije neki ultra napredan projektor po pitanju prikaza slike jedan je od svakako trenutno najboljih na tržištu jer za relativno malu količinu novca nudi mnogo. Dizajniran je prvenstveno za manja poslovna okruženja i dovoljno je lagan za brzo i jednostavno prenošenje do sala za sastanke i prezentacije. Uz projektor inače dolazi Network Projection opcija (za deljenje prilagođenih podešavanja na više povezanih projektora) i Multi-PC Projection softver koji dozvoljava moderatoru da kontroliše do 50 delilaca sadržaja, što je dodatna posebnost ovog mališana. Sve preporuke.

Cena (sa PDV-om): 71.399,00 dinara
Kontakt: EWE

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime