Društvene igre u karantinu i borbi protiv korone i te kako mogu da pomognu. Svi sedimo u kući i koliko god se trudili nekada dani teku sporo i prosto ne znamo šta da radimo. Zato hajde da se podsetimo igrica koje će vas razonoditi i povezati u čvšću zajednicu sa bližnjima.

Skrebl

Skrebl (Scrabble) ili Ukrštene reči je sjajna igra koja podstiče na razmišljanje a može da bude i smešna ako sa dobrim namerama krenete u igru. Smišljajte reči, slažite trudite se i igrajte pošteno. I dan danas je jedna od omiljenih igara na svetu.

Čoveče ne ljuti se

Ovu igircu ste sigurno praktikovali sa klincima ali je odlična i za nas odrasle. Potražite među dečijim igračkama, u ostavi, ispod kreveta na tavanu ili podrumu. I obradovaćete se kada je nađete. I upamtite da je to igrica “Čoveče, ne ljuti se”.

Monopol

Najpopularnija društvena igra na svetu sa kojom smo dočekivali jutra i prepirali se samo tako. I nju sigurno imate u nekom budžaku. Radovaće vas kao što je nekad, pogotovo što nosi sećanja na srednjoškolska druženja.

Pantomima

Sjajna igra sa karticama koje prikazuju određene predmete a vi morate da ih imitirate. Ovo je igra koja će vas baš, baš nasmejati. Nimo svi vični pantomimi ali vredi pokušati i slatko se smejati.

Žmurke

Za ovu igru vam ne treba ništa drugo osim dobre volje. I nemojte preterivati i trpati se u orman ako je prepun stvari.

Jenga

Jenga zahteva strpljenje i posvećenost. Samo polako ređajte trougliće i uspeh će biti zagarantovan. I nemojte duvati u tuđe kule ako su više od vaših.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime