U susret finalu Lige Šampiona jedan od najpoznatijih fudbalera Srbije, Dejan Stanković, ekskluzivno za Top Eleven, najpoznatiju fudbal menadžer igru na svetu, govori o svojim očekivanjima, iskustvu i upoređuje način na koji se razmišlja o fudbalu iz ugla igrača i trenera.

“Svi pričaju o napadu Barselone, međutim, po mom mišljenju vezni red je ključ njihovog uspeha. Neko ko uspe da na protivničkoj polovini radi presing i oduzima lopte prevagnuće i napraviće razliku na terenu”, izjavio je Stanković. Svakako, prema rečima poznatog fudbalera, u osvajanju Lige Šampiona izuzetno značajnu ulogu igra trener  Massimiliano Allegri kao veliki taktičar, naročito jer ima iskusne igrače u timu, što će otežati Barseloni osvajanje trofeja.

Stanković se priseća i 2010. godine kada je sa Interom osvojio Ligu Šampiona i igrača kojima je ta godina bila poslednja šansa da osvoje najvažniji trofej evropskog klupskog takmičenja. U pitanju je trenutak kada su pokazali neverovatnu posvećenost na terenu i ne sumnja da će se ista priča ponoviti sa Điđijem Bufonom i ostalim igračima.

Na pitanje ko je najbolji menadžer na svetu, Stanković nema dilemu i nije iznenađen što je Žoze Murinjo jedan od ambasadora Top Elevena, najpoznatije fudbal menadžer igre na svetu.

Menadžerima širom sveta koji igraju ovu igru Stanković poručuje “Ne moramo svi da sednemo na pravu klupu da bismo bili menadžeri. Svi pratimo Žoze Murinja i njegove odluke tako da se možemo uporediti u nekim momentima i sa njim. Ja sa svojom decom to često radim i od njih dobijam mnogo saveta tako da bih rekao za Top Eleven – pratimo Žozea!”

Igra čiji je ambasador menadžer kluba Čelzi, Žoze Murinjo, postala je toliko polularna da, ukoliko bi svi Top Eleven igrači živeli u jednoj državi, to bi bila trinaesta zemlja po veličini na svetu.

Čak 10 miliona ljudi igra Top Eleven svakog meseca, a 4 miliona svakog dana upravlja svojim fudbalskim klubom, izaziva prijatelje i ostale igrače u ligama, prijateljskim utakmicama i kup takmičenjima. Svi oni dele isti cilj, da dođu do svetskog vrha menadžerske igre, dok istovremeno unapređuju svoje iskustvo i status kluba.

Činjenice o Top Eleven-u:

● 100 miliona registrovanih igrača.

● Kada bi svi igrači ove igre živeli u jednoj državi, ona bi bila 13. po veličini u svetu.

● Top Eleven se igra u svakoj zemlji na svetu.

● Top Eleven je pionir u oblasti cross-platform igara.

● Top Eleven 2015 je predstavljen u januaru uz podršku ambasadora igre Žoze Murinja.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime