Dosta je bilo zezanja, prelazimo na opasne gedžete a i povećali smo budžet na čitavih 200 dinara! Malo li je na ovu krizu?

Destinacija: Kineski tržni centar
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 200 dinara
Status: Obavljeno

Već mesecima gledamo ovaj plastični pištolj i sve nam nekako glupo, nekako previše detinjasto da ga kupimo da se ne brukamo pred vama. Ali pronašli smo u novom delu Kineskog tržnog, na prvom spratu, prodavnicu koja prodaje samo plastične pištolje. Dakle specijalizovali su se! Obećava.

I tako smo odabrali ovog macana koji lepo leži u ruci i košta 200 dinara. Ima većih i skupljih ali ima i manjih i jeftinijih. Ovaj je delovao kao da pruža dobar odnos cene i kvaliteta. Odmah smo uzeli i pakovanje plastičnih metkića da se nađe. Ono košta još 100 dinara ali dobićete čitavih 800 komada.

I čim smo ga izvadili iz kutije eto sreće! Prvo smo otkrili da je prilično jak momak. Bez problema buši papir sa nekoliko metara daljine. A kada smo slučajno pogodili plastični upaljač i odlomili komad pa je plin počeo da curi rizikujući eksploziju i požar u redakciji bili smo radosni kao mala deca. Stvarno vam kažemo, opak je to momak!

Možete da strpate dovoljno metkića za loženje, a super je što je precizan čak i na veće daljine.

Prošlo je celih 4 dana i nije se još uvek raspao a mi se i dalje igramo i srećni smo! Ma najbolja kupovina ove godine kada vam kažemo!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime