Dosta je bilo korisnih gedžeta koji mogu nešto i da vam pomognu! Stiže Nova godina a to znači da je vreme za bacanje para na besmislene igračke koje donose više štete nego koristi!

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 100 dinara
Status: Obavljeno

Imperijalistička đubrad iz zapadnog sveta mnogo voli žvake. E pa sada će videti kineske žvake! Sto posto je neki komesar komunističke partije baš tako rešio da se u lokalnoj fabrici prave ove smrotnosne šok žvake. I naravno u vremenu kulturne revolucije dok su one bile deficitarna roba zajedno sa najlonkama i drugim stvarima koja kvari moral radnog naroda.

Samo bolje nemojte da ih jedete pošto nisu baš dobre za zdravlje. To su vam zapravo elektro žvake napravljene da iznenadi vaše ortake. E sad, Kinezi su malo preterali pa sve ovo nije ni malo smešno. Ne preporučujemo ih zato ljudima sa srčanim tegobama, kontrolorima u GPS i drugim osobama izloženim svakodnevnom stresu.

Jeste da koštaju 100 dinara, ali za te pare ćete jedino dobiti šamar, podužu listu bivših prijatelja ili poziv na suđenje ako nekog zaista i ubijete strujom što nije nemoguće.

Mi smo se žrtvovali i probali ovo, ali vi bolje nemojte. Eto, šta sve moramo da radimo za vas, a ko nam je rekao hvala?

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime