Evo ga još jedan kineski gedžet koji će sjajno ispuniti misiju i viziju skoro pa celokupne kineske industrije! Da, to naravno znači da je jeftin i sasvim beskoristan!

Destinacija: Kineski tržni centar
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 100 dinara
Status: Obavljeno

Dakle, imamo još jedan suludi gedžet čijem šarmu jednostavno nismo mogli da odolimo! To vam je ledeći kišobran. Tako bar piše na pakovanju. U suštini ovo vam je praćka uz pomoć koje u vazduh ispaljujete spiralu na kojoj se nalazi i led svetlo pa onda sve dobija i taj mistični šarm toplih letnjih noći. Aha, kako smo to lepo sročili!

Naravno, sve je potpuno beskorisno i posle par puta će se raspasti, ali nema veze. Možete da se igrate bar desetak minuta a uz malo sreće nećete čak ni izbiti nekome oko ili nešto slično.

A pošto je ovo proizvod ponosne Narodne republike Kine, kapiramo da ipak ima i druge tajne primene i da se tu krije još nešto mnogo ozbiljnije. Recimo nešto kao signalna raketa u slučaju da Japan napadne. Ili kao noćno svetlo lokator protiv imperijalističke džubradi, ili možda komunikacioni uređaj za svemirski program Made in PRC! Vidite da nije to tako naivno, a vi mislili da je baš zabavno…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime