Najzad možete da proslavite bilo šta. Recimo to što ćete moći da glasate na izborima, što ste završili faks, što ste pročitali još jedan genijalan tekst na Domino Magazinu ili nešto još gluplje! Ali ne brinite se mi nismo od onih koji će vas osuđivati šta god da je u pitanju!

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 150 dinara
Status: Obavljeno

Dakle tražite bombastičan način da nešto proslavite? Ili možda da iznenadite dečka/devojku za rođendan? Evo idealne ideje! Nije baš drevni vatromet koji su Kinezi otkrili pre par hiljada godina ali nije ni daleko od toga!

Nabacite ovo pakovanje konfeta za 150 dinara i rešili ste problem. Dovoljno je da okrenete donji deo ovog valjka u pravcu kazaljke na satu i dogodiće se erupcija konfeta, sjajnih papirića i drugog đubreta preostalog od masovne proizvodnje nekih kretenskih igračaka za imperijalističku đubrad! Ali nemojte ni na trenutak da posumnjate u atraktivnost eksplozije. Za početak bučna je, pa će se vaš dragi/draga sasvim sigurno uplašiti na smrt. To će biti prva provera da li je sva ta radost i njena/njegova ljubav baš iskrena.

Uz to sa konfetama i papirićima izleće i metalni šraf dovoljno oštar, težak i brz da iskopa oko! Zato prizapite da iznenađenje ne bude previše neočekivano pa bolje usmerite ovo hladno oružje u sasvim suprotnom pravcu.

Ako zanemarimo te sitnice ovo je sjajna stvar! Doduše moraćete da zanemarite i činjenicu da će neko morati da pokupi tonu đubreta koja se posle toga našla svuda okolo. Ali to već nije vaš problem zar ne?