U toni plastičnih ukrasa za jelke, plastičnih čarapa i drugih visoko kancerogenih materija ovog puta smo pronašli nešto stvarno korisno kod braće Kineza!

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 150 dinara
Status: Obavljeno

Dakle, ovog puta nešto stvarno korisno! To je ovaj carski ručni skejt! Kako nije korisno? Vrlo je korisno, pošto nećete morati ponovo u Urgentni zbog polomljene ruke.

 

Ova igračka je idealna za sve seka perse koje bi da budu kul ali ne vole bol, smrzavanje, padove, izlizane patike i druge stvari koje podrazumeva pravi skejt. Pa nije to za svakog, jasno.

Ali to ne bi trebalo da vas spreči da budete kralj fingerboardinga u kraju. Ako nemate inspiraciju ovde možete da pogledate neke jake fore vezane za vožnju malog skejta.

Mi smo ga platili 150 dindži, a u kompletu smo dobili i rezervne točkove, za slučaj da se ovi izližu, šmirlgu za gornji deo kao i mali šrafciger. Sve je napravljeno od metala što baš uliva poverenje, a uz to je tu i kul dizajn koji garantuje dobar imidž.

Odosmo sad da se vozimo. Naravno na pravom skejtu u skejt parku i na Trgu Republike, a ovaj mali ćemo iskoristiti kao privezak. A vi slobodno radite šta hoćete…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime