Kompanija Logitech predstavila je nove bežične slušalice sa mikrofonom. Logitech Wireless Headset H760 su idealan izbor za video pozive, slušanje muzike, gledanje filmova i igranje video igara. One omogućavaju korisnicima slobodu kretanja i do 12 metara od računara i sve to uz trajanje baterije do šest sati.

 

Zahvaljujući maloj težini, držaču koji se nosi na potiljku, slušalice sa mikrofonom H760 su udobne i podešavaju se prema korisniku, tako da ih je lako koristiti u pokretu, šetajući se iz sobe u sobu.

 

Da bi zvuk u slušalicama bio bolji, Logitech H760 poseduje ekvilajzer koji optimizuje glas, muziku i filmove. Kontrole na slušalicama, kojima se lako pristupa, omogućavaju podešavanje jačine zvuka, pauziranje muzike i navigaciju kroz liste pesama. Navigacione kontrole su kompatibilne sa Windows Media Player – om i iTunes – om, a kontrola jačine zvuka radi sa bilo kojom aplikacijom, uključujući i programe za video pozive. Mikrofon na slušalicama smanjuje pozadinsku buku tokom upotrebe i automatski se isključuje kada se okrene iz položaja za upotrebu.

Logitech Wireless Headset H760 se očekuje u SAD i Aziji u avgustu, a u Evropi u septembru po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99.99 evra.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime