Sony Ericsson je danas objavio detalje nove promocije koja svakom Xperia vlasniku omogućava 50GB besplatnog deljenja fajlova i skladištenja u partnerstvu sa kompanijom Box. Jednostavnim logovanjem na svoj Box nalog preko aplikacije Box za Android u bazi aplikacija Android Marketplace, Xperia vlasnici širom sveta će doživotno moći da koriste besplatno cloud skladištenje i deljenje fajlova.

Box promocija počinje 15. decembra 2011. i traje do 31. decembra 2012, a dostupna je za sve korisnike širom sveta koji imaju smart telefon Xperia, uključujući i modele lansirane posle Xperia X10 modela. 

Uz deljenje i skladištenje fajlova koje Box omogućava, Xperia korisnici mogu veoma lako da pristupe svom sadržaju sa bilo kog mesta preko raznih uređaja i aplikacija. Box trenutno pomaže da više od osam miliona pojedinaca i 100.000 kompanija gleda, postuje i deli i upravlja svim svojim sadržajima u cloudu ili sa mobilnih uređaja. Od sada će vlasnici smart telefona Xperia moći da upravljaju velikom količinom sadržaja u cloudu sa 50GB besplatnog skladištenja, što odgovara količini od oko 50.000 dokumenata, fotografija i prezentacija.

,,S obzirom da ljudi više nego ikada ranije fotografišu, slušaju muziku i gledaju video materijale preko svojih smart telefona Xperia, naročito tokom praznika, želeli smo da im pružimo mogućnost da postuju svoj sadržaj na cloud i dele ga preko različitih uređaja.  Xperia i Box će korisnicima omogućiti pristup ogromnoj količini sadržaja u pokretu, čime njihov smart telefon postaje centar umreženog životnog stila’’, izjavio je Steve Walker, direktor marketinga kompanije Sony Ericsson.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime