Senhheiser bežične slušalice

Zbog kojih bismo izgledali i kao Robokap luzerčina

Kada kucate u Google "najbolji zvuk" napisaće vam "Da li ste mislili: Sennheiser"! Šalimo se, ali uopšte ne bi bilo netačno da je zaista tako. Nemačka firma je sinonim za vrhunsku audio opremu, a njihove slušalice i mikrofoni su kamen temeljac svake ozbiljne radio i TV stanice. Zato baš volimo proizvode ove firme za obične smrtnike, poput slušalica za iPod koje koštaju kao 3 iPoda, ali vrede svaki dinar! Pogotovo ako imate manično depreseivne ispade i povremenu potrebu da potrošite velike sume.

Novi model, na koji upravo balavimo, nosi oznaku Sennheiser MX W1 i donosi vrhunski zvuk, ali ovoga puta i bežično korišćenje. Jeste da mislimo da korisnike Bluetooth slušalice na javnom mestu treba spaliti na modnoj lomači ili, ako hoćete da se pridržavate šerijatskog zakona barem kamenovati starim izdanjima magazina Vogue i GQ, ali kada nešto napravi Senhheiser spremni smo da pređemo preko naših visokih estetskih kriterijuma. Dakle, neće nam smetati ni što bi izgledali kao ne kul verzija Robokapa sa njima – voleli bismo da ih posedujemo. U kompletu se dobija predajnik koji se priključuje na mp3/,p4 plejer, slušalice i punjač. Cena: 500 dolara! Ali imaju ugrađen mikrofon pa mogu da se koriste i za telefonske pozive.

3 thoughts on “Senhheiser bežične slušalice”

  1. IZGLEDAJU UZASNO, mada verujem vasem misljenju da su ODLICNE! NIKADA ih ne bih nosila bash yato sto je to grozno. kao robokap 🙂

  2. ana brate ne seri, izgledaju do jaja, nego mene smara to sto sve sto je BEZICNO mora da ima BATERIJU a to znaci dve stvari:

    1) dodatna tezina
    2) mora da se puni svaki cas

    ajde cao, robokapu 😉

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *