JBL GO
Zabava & Igre

JBL GO

Mala kocka koja odlično svira!

JBL GO

JBL je veoma popularan proizvođač mobilnih zvučnika i slušalica, kako u svetu, tako i kod nas, jer nudi sjajan kvalitet zvuka i moderno dizajnirana rešenja po veoma korektnim cenama. JBL GO je relativno sveže lansiran mobilni zvučnik ovog proizvođača koji pored toga što donosi vrhunski kvalitet zvuka, nudi i nekoliko odličnih dodatnih mogućnosti, a i dostupan je u više različitih boja, što danas svi vole, posebno mlađi konzumenti. JBL GO je u biti mala muzička kockica koja odlično reprodukuje svaku vrstu muzike i čini dan još zabavnijim i lepšim.

JBL GO je takozvani sve u jednom zvučnik koji od sličnih rešenja na tržištu “odskače” kako po kvalitetu izrade, tako i po kvalitetu zvuka koji donosi. Odlično je rešenje za uživanciju u prirodi, okupljanje sa društvom i izlete, kao i druženja na plaži ili na planini. Napravljen je kombinovanjem plastike i aluminijuma i teži svega 130 grama, tako da se lako može poneti, a i staje u džep jakne ili pantalona. Preko Bluetooth veze se povezuje sa pametnim telefonima, tablet računarima i generalno mobilnim uređajima i stonim računarima. Razume se gotovo sa svim popularnim mobilnim i desktop platforma, a za iste postoje i posebno kreirane aplikacije koje su potpuno besplatne i donose niz sjajnih mogućnosti tj. čine JBL GO još atraktivnijim proizvodom.

Pored toga što može da pušta muziku ovaj zvučnik poseduje i mikrofon u cilju komunikacije preko njega – manji konferencijski pozivi odlično zvuče preko JBL GO zvučnika, kao i Skajp i Vajber pozivi. Isti je dizajniran tako da redukuje spoljnu buku, pa je komunikacija preko ovog zvučnika kristalno jasna i čista, bez šumova i izobličenja zvuka. Za razliku od konkurentskih rešenja JBL GO donosi do 5 časova reprodukcije zvuka/muzike i što je još važnije njegova baterija se po pražnjenju veoma brzo puni – tako je za nešto više od 30 minuta ponovo spreman za petočasovnu akciju. Velika prednost mu je što ga proizvođač pravi u ček osam različitih boja (crna, crvena, narandžasta, plava, ružičasta, siva, tirkizna i žuta) i što ima ostavljen prostor za kačenje na trakicu-kaiš (opcioni kaiševi su dostupni u istim bojama kao i zvučnici) i nošenje oku ruku ili vrata.

JBL GO za jedan ovako kompaktan zvučnik donosi besprekornu reprodukciju svih tonova i veoma, veoma lepo izbalansiran bas. Više nego korektno reprodukuje sve muzičke pravce, bez prisustva izobličenja zvukova i distorzija. Kompleksni audio testovi pokazuju superioran kvalitet zvuka i kod viših i kod nižih laga, dok dens, tehno i rok muzika reprodukovana iz njega prosto dižu na noge svakog. Slična je situacija i sa primanjem poziva (mada to je već rečeno) – zvuk je čist i jasan, čak toliko jasan da se ima osećaj kao da je sagovornik odmah tu pored JBL GO zvučnika.

Zaključak je u slučaju ovog zvučnika manje-više jasan – reč je o sjajnom, malom i veoma moćnom mobilnom zvučniku koji odlično radi posao, tj. sjajno zvuči. Komforno može da zamni zvučne kutije u automobilu i bude dobar drugar u vožnji biciklom ili saputnik u vozu ili autobusu. Na plaži će ga sigurno svako zapaziti, jer iako je malih dimenzija izuzetno je privlačan, plus zvuk koji proizvodi kida vazdušnim prostorom. I cenovno je odlično pozicioniran, tako da mu je uspeh zagarantovan! Topla preporuka!

Cena (sa PDV-om): 4.900,00 dinara

Kontakt: iStyle

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Zabava & Igre

Više uZabava & Igre

Zavisnost od igrica jeste mentalna bolest  %Post Title

Zavisnost od igrica jeste mentalna bolest

Proglasila Svetska zdravstvena organizacija

Domino Magazin 21.06.2018
Microsoft sprema novi Xbox  %Post Title

Microsoft sprema novi Xbox

U isto vreme kada i Sony

Domino Magazin 15.06.2018
Sada i igre stižu na Netflix  %Post Title

Sada i igre stižu na Netflix

Igrate se daljinskim upravljačem

Domino Magazin 14.06.2018
Atari se vraća  %Post Title

Atari se vraća

Prave konzolu sa 100 starih igrica i želimo je

Domino Magazin 08.06.2018
PlayStation 4 odlazi u penziju  %Post Title

PlayStation 4 odlazi u penziju

Potvrđeno: Sony razvija novu generaciju konzole

Domino Magazin 29.05.2018
LG predstavio novu liniju OLED televizora  %Post Title

LG predstavio novu liniju OLED televizora

Unapređenjem komponenti koje se nalaze iza ekrana, LG postavio temelje za televiziju budućnosti

Domino Magazin 15.05.2018
Magnetofon je prava stvar  %Post Title

Magnetofon je prava stvar

Zato što je gramofon tako običan

Domino Magazin 10.05.2018
3 igre za duga putovanja  %Post Title

3 igre za duga putovanja

Prekratite vreme dok čekate avione ili sedite u vozu

Domino Magazin 24.04.2018
Monopol dobija verziju za Novi sad  %Post Title

Monopol dobija verziju za Novi sad

A Novosađani biraju ulice

Domino Magazin 18.04.2018
Sony sprema Playstation 5  %Post Title

Sony sprema Playstation 5

A zna se i kada izlazi?

Domino Magazin 16.04.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.