JBL GO
Zabava & Igre

JBL GO

Mala kocka koja odlično svira!

JBL GO

JBL je veoma popularan proizvođač mobilnih zvučnika i slušalica, kako u svetu, tako i kod nas, jer nudi sjajan kvalitet zvuka i moderno dizajnirana rešenja po veoma korektnim cenama. JBL GO je relativno sveže lansiran mobilni zvučnik ovog proizvođača koji pored toga što donosi vrhunski kvalitet zvuka, nudi i nekoliko odličnih dodatnih mogućnosti, a i dostupan je u više različitih boja, što danas svi vole, posebno mlađi konzumenti. JBL GO je u biti mala muzička kockica koja odlično reprodukuje svaku vrstu muzike i čini dan još zabavnijim i lepšim.

JBL GO je takozvani sve u jednom zvučnik koji od sličnih rešenja na tržištu “odskače” kako po kvalitetu izrade, tako i po kvalitetu zvuka koji donosi. Odlično je rešenje za uživanciju u prirodi, okupljanje sa društvom i izlete, kao i druženja na plaži ili na planini. Napravljen je kombinovanjem plastike i aluminijuma i teži svega 130 grama, tako da se lako može poneti, a i staje u džep jakne ili pantalona. Preko Bluetooth veze se povezuje sa pametnim telefonima, tablet računarima i generalno mobilnim uređajima i stonim računarima. Razume se gotovo sa svim popularnim mobilnim i desktop platforma, a za iste postoje i posebno kreirane aplikacije koje su potpuno besplatne i donose niz sjajnih mogućnosti tj. čine JBL GO još atraktivnijim proizvodom.

Pored toga što može da pušta muziku ovaj zvučnik poseduje i mikrofon u cilju komunikacije preko njega – manji konferencijski pozivi odlično zvuče preko JBL GO zvučnika, kao i Skajp i Vajber pozivi. Isti je dizajniran tako da redukuje spoljnu buku, pa je komunikacija preko ovog zvučnika kristalno jasna i čista, bez šumova i izobličenja zvuka. Za razliku od konkurentskih rešenja JBL GO donosi do 5 časova reprodukcije zvuka/muzike i što je još važnije njegova baterija se po pražnjenju veoma brzo puni – tako je za nešto više od 30 minuta ponovo spreman za petočasovnu akciju. Velika prednost mu je što ga proizvođač pravi u ček osam različitih boja (crna, crvena, narandžasta, plava, ružičasta, siva, tirkizna i žuta) i što ima ostavljen prostor za kačenje na trakicu-kaiš (opcioni kaiševi su dostupni u istim bojama kao i zvučnici) i nošenje oku ruku ili vrata.

JBL GO za jedan ovako kompaktan zvučnik donosi besprekornu reprodukciju svih tonova i veoma, veoma lepo izbalansiran bas. Više nego korektno reprodukuje sve muzičke pravce, bez prisustva izobličenja zvukova i distorzija. Kompleksni audio testovi pokazuju superioran kvalitet zvuka i kod viših i kod nižih laga, dok dens, tehno i rok muzika reprodukovana iz njega prosto dižu na noge svakog. Slična je situacija i sa primanjem poziva (mada to je već rečeno) – zvuk je čist i jasan, čak toliko jasan da se ima osećaj kao da je sagovornik odmah tu pored JBL GO zvučnika.

Zaključak je u slučaju ovog zvučnika manje-više jasan – reč je o sjajnom, malom i veoma moćnom mobilnom zvučniku koji odlično radi posao, tj. sjajno zvuči. Komforno može da zamni zvučne kutije u automobilu i bude dobar drugar u vožnji biciklom ili saputnik u vozu ili autobusu. Na plaži će ga sigurno svako zapaziti, jer iako je malih dimenzija izuzetno je privlačan, plus zvuk koji proizvodi kida vazdušnim prostorom. I cenovno je odlično pozicioniran, tako da mu je uspeh zagarantovan! Topla preporuka!

Cena (sa PDV-om): 4.900,00 dinara

Kontakt: iStyle

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Zabava & Igre

Više uZabava & Igre

Stigla nova verzija igre The Sims
Stigla nova verzija igre The Sims

Već može da se skine

Domino Magazin 15.03.2018
Lego traži slagače kockica
Lego traži slagače kockica

Za finu platu

Domino Magazin 14.03.2018
iPhone maska vas vraća u devedesete
iPhone maska vas vraća u devedesete

iPhone maska vas vraća u devedesete

Domino Magazin 13.03.2018
Proslavljen Dan Super Marija
Proslavljen Dan Super Marija

A evo i zašto

Domino Magazin 12.03.2018
Tamagotchi se vraća
Tamagotchi se vraća

Ali ne kao igračka nego kao aplikacija

Domino Magazin 05.03.2018
LEGO za sve koji vole Harry Pottera
LEGO za sve koji vole Harry Pottera

Hogwarts od kockica

Domino Magazin 19.02.2018
Ovo su najbolje igre za Playstation
Ovo su najbolje igre za Playstation

Lista od 10

Domino Magazin 14.02.2018
Dildo inspirisan stvorenjem iz Shape of water
Dildo inspirisan stvorenjem iz Shape of water

Žene poludele, već rasprodat

Domino Magazin 12.02.2018
Commodore 64 se vraća
Commodore 64 se vraća

Kao mini konzola

Domino Magazin 05.02.2018
Elon Musk pravi i bacač plamena
Elon Musk pravi i bacač plamena

A što da ne?

Domino Magazin 29.01.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.