Doživite Samsung

Najnoviji Samsung proizvodi u Beogradu, Nišu i Novom Sadu

Samsung Electronics donosi u Srbiju “Experience Samsung Tour” sa dva posebno dizajnirana vozila u kojima se nalaze najnoviji Sasmung proizvodi. Srbija se nalazi među pet zemalja koje imaju priliku da ugoste ovaj pokretni izložbeni salon. “Experience Samsung Tour” posetiće Srbiju, Hrvatsku, Rumuniju, Bugarsku i Grčku.

U posebno dizajniranim prikolicama izloženi su mnogobrojni novi Samsung proizvodi, među kojima se nalaze fascinantni 3D televizori, neverovatni Android mobilni telefoni, bela tehnika, robot-usisivač, digitalne kamere i fotoaparati, štampači, monitori, foto-ramovi, projektori i još mnogo toga. Neponovljivo Sasmung iskustvo! 

Građani Niša imaju mogućnost da otkriju Sasmung inovacije na Trgu kralja Milana 21. i 22. septembra.  “Experience Samsung Tour” dolazi u Beograd od 24. do 26. septembra, ispred tržnog centra “Ušće”, a turneja po Srbiji završava se u Novom Sadu na platou ispred sportskog centra “Spens” 28. i 29. septembra.

Pokretna izložba otvorena je za posetioce od 10 do 20 časova. Posetioci će imati priliku da otkriju šta donosi budućnost zabave, da isprobaju najnovije tehnološke uređaje, ali i da učestvuju u dnevnom takmičenju čije su nagrade Sasmung proizvodi. Za više informacija na raspolaganju je sajt http://www.samsung.com/rs/promotion/roadshow2010/. Posetioci koji se preko ovog sajta prijave za obilazak imaju mogućnost da osvoje poklone, koje mogu da podignu na ulazu u izložbeni prostor.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *