Budi profi DJ

Biti profesionalni DJ više nije san, ako uz sebe imate pravi mixer – Pioneer CDJ-1000MK3

Spadate među dinamične osobe kojima je život prepun avantura i muzike? Maštate o slavi i hordama obožavalaca? Volite da se krećete i izlazite na neobična mesta? Klubovi su vaš dom?
 
Ako je tako, onda će vas zanimati Pioneer CDJ-1000MK3 mikser, pravi mali DJ studio, koji će vam život učiniti zabavnijim. Pioneer je jedan od najvećih proizvođača DJ gedžeta, a u svojoj ponudi ima najrazličitije vrste uređaja, od onih za početnike, do onih za ljute profesionalce. 
 
CDJ-1000MK3 je mikser na koji će izbalaviti čak i najveće face klabinga. Iako liči na svoje predhodnike tu su brojne inovacije među kojima se posebno ističe skup efekata kojim raspolaže kao i sam način rukovanja. Izrada i funkcionalnost su na vrhunskom nivou. Tu su čitači memorijskih kartica, optički drajv, mix box, razni kontroleri, efekat sistemi, kao i memorija na koju možete da smestite muziku ili efekte. Njih možete da kombinujete preko kontrolnog panela i velikog kružnog postolja za vreme puštanja muzike.
 
Kada sledeći put odete do kluba obratite pažnju i videćete da su gotovo svi DJ-evi svoje poverenje dali upravo ovom Pioneeru.
 
Pioneer distributer za Srbiju: STAV

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

2 thoughts on “Budi profi DJ”

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *