B&O Beoplay H7 slušalice

Savršene bežične slušalice

Prodaja bežičnih slušalica u ozbiljnom je porastu, a glavni razlog za ovaj “povoljan” trend krije se u tome što većina korisnika želi maksimalnu slobodu u pokretu, ali po mogućstvu da ne gubi na kvalitetu zvuka – tako bar kažu poslednja istraživanja. Kompanija B&O najbolje je percipirala ovakvu vrstu potrebe od strane kupaca i nedavno ih je obradovala sjajnim bežičnim slušalicama izvedenim u vidu bubica čija je oznaka Beoplay H5 (pisali smo već o njima). Međutim, za prave audiofile B&O je kreirao Beoplay H7 slušalice, koje spajaju moderan dizajn, besprekornu izradu i izuzetan kvalitet zvuka, kakav do sada nije viđen u najvišoj, odosno premium klasi slušalica. Reč je o slušalicama koje će vas potpuno osvojiti i izgledom i kvalitetom zvuka, koje će vas naterati da se pokrenete i oslobodite emocije i pozitivnu energiju, ali i više od toga… Sa Beoplay H7 slušalicama osećaće te se moćno i superiorno gde god da se nalazite, šta god da radite…

U fizičkom smislu Beoplay H7 su apsolutno najlepše i najelegantnije slušalice koje se mogu kupiti u ovom trenutku. Napravljene su kombinovanjem prirodnih materijala, kao što su koža i anodizirani aluminijum, zbog kojih savršeno leže na ušnim školjkama i vremenom izgledaju sve bolje i bolje, moćnije i moćnije – to je draž upotrebe prirodnih materijala i besprekorne finalne izrade koju nudi B&O. Inače, Beoplay H7 slušalice je dizajnirao poznati svetski dizajner Jakob Wagner koji je osmislio vizuelni identitet i za H2, H3, H6, H8 i Beolab 19 proizvode koji su proslavili B&O. Slušalice su dostupne u sivoj i crnoj boji, a uskoro (bar tako kruže glasine) ih možemo očekivati i u specijalim izdanjima, odnosno unikatnim bojama koje će im doneti dodatnu atraktivnost i poseban šarm.

Zvučaće možda neverovatno ali Beoplay H7 slušalice teže čitavih 280 grama za šta su glavni krivci (u pozitivnom smislu) prirodni materijali, ali i savršena izbalansiranost. Kada se stave na uši kod korisnika stvaraju osećaj nežnosti, a ne pritiska, što je obično slučaj sa sličnim konkurentskim modelima. To pruža slobodu nosiocu Beoplay H7 slušalica i izaziva posebne emocije budeći ritam u dubini duše. Jednostavnije rečeno za Beoplay H7 slušalice se korisnik emotivno vezuje i to je ono zbog čega uživaju veliku popularnost. Dodatnu lepotu ove slušalice donose kroz svoj sistem za upravljanje – nežnim prevlačenjem prsta levo-desno, gore-dole, vrši se upravljenje volumenom zvuka i promena numera, a proizvođač je omogućio i direktno javljanje na pozive (iz jednog klika). Baterija je još jedna velika prednost H7 slušalica jer nudi radnu autonomiju od neverovatnih 20 časova, uz ultra brzo punjenje i dug eksploatacioni vek.

Beoplay H7 slušalice donose pravi Bang & Olufsen zvuk – čist, prodoran i prijatan za uši. Svi testovi su pokazali kako H7 slušalice pružaju zvuk koji je veran muzici koju reprodukuju, bez obzira koristite li se sa ili bez kabla. Bas je za nijansu tiši u odnosu na druga rešenja u ovoj klasi, ali to je sve stvar ukusa i lične percepcije. Ko voli tvrđi bas, “čeprkanjem” po podešavanjima može da dotera isti da bude snažniji i prodorniji – to je najmanji problem, plus iz prateće aplikacije veoma fino se može konfigurisati bas. Kada je reč o zvuku važno je istaći da H7 slušalice nemaju problema sa reprodukcijom najrazličitijih muzičkih žanrova/pravaca i to se posebno oseti/čuje kod slušanja muzičkih mikseva, gde se jasno vidi o kakvom kvalitetu je reč i koliko su ove slušalice daleko ispred drugih rešenja.

Kao što smo napomenuli H7 slušalice za izvorom zvuka komuniciraju bežično, odnosno preko Bluetooth veze poslednje generacije, a moguće ih je i kablom povezati sa nosačima zvuka – stvar ukusa. Kvalitet zvuka u oba slučaja je isti, tj. zagarantovan je. Zanimljivo je da se same isključuju nakon 15 minuta neaktivnosti štedeći energiju i bateriju. U paketu se isporučuju sa zanimljivim dodacima i torbicom za nošenje, koja je napravljena od najfinijih materijala i poprilično je jednostavna za održavanje iako na prvi pogled ne deluje tako.

Sve u svemu Beoplay H7 slušalice u ovom momentu predstavljaju najbolje bežične slušalice na svetu, zajedno sa H8 modelom koji bi mogli uskoro da vidimo i na domaćem tržištu, a koji suštinski predstavlja blago unapređene H7 slušalice. Kvalitet zvuka koji donose H7 slušalice je izuzetan i pored precizne izrade i upotrebe prirodnih materijala definitivno je najveći adut i glavna karta na koju B&O igra na tržištu premium slušalica. Kako stvari sada stoje uspeh i to ogroman je zagarantovan!

Cena (sa PDV-om): 35.300,00 dinara
Kontakt: iStyle

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *