lg

Blistavi ram

Vrhunski Samsung digitalni foto ram SPF-800P

Stil, elegancija, jednostavne linije, moćne performanse – tako bi se u nekoliko reči mogao opisati SPF-800P, koji je sve, samo ne običan foto ram. U odnosu na modele iz prethodnih generacija, ovaj ram je vizuelno pretpeo veće promene. Prvo što se uočava je svakako postolje na kome su sa zadnje strane izvedeni svi konektori i priključci (USB 2.0, mini USB, ulaz za slušalice i napajanje), kao i čitač memorijskih kartica, koji je očekivano namenjen samo za SD standard. Druga interesantna stvar jesu kontrole izvedene preko tastera osetljivih na dodir. Iste se aktiviruju po paljenju rama i prelaskom ruke preko njih, a nestaju nakon desetak sekundi – efektno, nema šta!

Samsung SPF-800P poseduje odličan 8" displej čija je operativna rezolucija podešena na zavidnih 800×480 piksela. Kvalitet slike je za svaku pohvalu i iskreni da budemo ovako verno reprodukovane boje nismo videli do sada kod nijednog sličnog rešenja. Detalji su jasni, a prelazi blagi, pa nemojte imati brigu da će vas oči boleti i nakon dužeg gledanja u ram. Samsung je sa testiranim modelom napokon uspeo da objedini kompletnu multimediju na jednom mestu. Tako sada možete slušati muziku, pregledati fotografije i uživati u vašem omiljenom filmu, bez potrebe za računarom. Softverski je nabijen opcijama i funkcionalno radno okruženje, pa će se svi lako snaći.

Dizajnerski posmatrano SPF-800 je toliko lep da nam se čini da ne postoji lepši foto ram na svetu. Kada se tome dodaju moćne karakteristike ovaj uređaj zaslužuje naše preporuke.

Cena (sa PDV-om): 13,119.24 dinara
ERC Commerce –  www.erccommerce.rs

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *