Zabava & Igre

Benq W3000 projektor

Sedma umetnost sa ovim projektorom izgleda još lepše i moćnije

Benq W3000 projektor
Benq W3000 projektor

Ako spadate među pasionirane ljubitelje filmova i volite da u istim uživate u svom kućnom okruženju zaboravite na veliki televizor i dobro razmislite o novom Benq W3000 projektoru koji važi za jedan od najboljih Home Movie projektora na tržištu. Dizajniran je sa namerom da zadovolji i ukuse najzahtevnijih filmofila, ali i ljubitelja multimedije poslednje generacije. Kompaktnih je dimenzija i donosi skup najprestižnijih tehnoloških rešenja zbog kojih ga mnogih sa punim pravom smatraju najboljim u klasi.

Kao što smo već napomenuli W3000 je projektor osmišljen za projaktovanje filmskih i multimedijalnih sadržaja i krcat je novim tehnološkim rešenjima. Osnovu mu čini moćan DLP projekcioni sistem koji donosi radnu rezoluciju od čak 1920x1080p i nudi mogućnost prikaza do sada najvećeg broja kolorita, zbog čega je i dobitnik najprestižnijih nagrada za kvalitet slike. Zbog izuzetno brze promene sličica i brojnih naprednih modova W3000 može da bude i vrlo moćan gejming projektor, a nudi i mogućnost povezivanja u lancu sa više istih projektora radi kreiranja što veće (šire) slike. Kao i većina projektora pomenutog proizvođača i W3000 se odlikuje modernim dizajnom i besprekornom izradom. Upotrebljeni su najkvalitetniji materiji za kreiranje kućišta koje ima samo jednu manu – glossy završnicu – to u prevodu znači da ćete morati da vodite poprilično računa o održavanju, međutim uz neku kvalitetniju mikrofiber krpu ni to neće biti neki veliki problem.

A sada da se okrenemo detaljisanju po pitanju kvaliteta slike. Kako bi se dobile što vernije boje sa ovim projektorom Benq se odlučio da njegovo srce čini Rec. 709 tehnologija koju koriste moderni bioskopski projektori. Ona je u značajnoj meri doprinela što realističnijem prikazu boja, ali je uticala i na kontrast, kao i na oštrinu slike. Zapravo ova tehnologija je donela jedan potpuno novi vizuelni identitet sadržajima koji se projektuju. Prema svim ozbiljnim video testovima Benq W3000 se nalazi u samom vrhu kada je projekcija HD filmova i HD multimedijalnih sadržaja upitanju. Primera radi poslednje ostvarenje Kristofera Nolana – Interstelar – kada se projektuje preko ovog projektora u full HD-u izgleda i do 10 puta realističnije u poređenju sa bilo kojim drugim multimedjalnim projektorom iz iste klase. Ista je situacija i sa najnovijim SF filmovima, kao i sa animiranim ostvarenjima poslednje generacije.

Za kraj ove kratke priče o W3000 projektoru ostaje još da kažemo da je isti opremljen apsolutno svim ulazima i izlazima koji su neophodni za postizanje brze i kvalitetne komunikacije sa njim. Jača strana mu je i lepo izbalansirano grafičko okruženje, kao i komforan OSD u kom bi se i malo dete snašlo. Pored svega, velika prednost mu je i nizak stepen buke koji proizvodi, kao i brza i jednostavna montaža kako na zidne tako i na stone nosače. Sve u svemu W3000 je projektor koji će bez mnogo muke učiniti srećnim (i presrećnim) sve prave ljubitelje pokretnih slika koji znaju da cene visok kvalitet slike i maksimalnu realističnost. Naravno, sve to poprilično košta, ali da se isplati, isplati se jer uživaju sva čula!

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: List, www.list.rs

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

Zabava & Igre

Više uZabava & Igre

LEGO ima prvu vetrenjaču

LEGO ima prvu vetrenjaču

Koja naravno radi

Domino Magazin 02.10.2018
Stiže PlayStation Classic

Stiže PlayStation Classic

Sa 20 retro igara

Domino Magazin 21.09.2018
Japanci su tri godine gradili ovo

Japanci su tri godine gradili ovo

Da li vidite nešto čudno na fotki japanskog velegrada?

Domino Magazin 06.09.2018
Mulder i Scully dobijaju nove Barbie lutke

Mulder i Scully dobijaju nove Barbie lutke

I ovog puta stvarno liče

Domino Magazin 03.09.2018
Stigao je novi Aibo

Stigao je novi Aibo

Sony pas robot se konačno vratio

Domino Magazin 27.08.2018
Sony sprema šarene kontrolere

Sony sprema šarene kontrolere

Za PlayStation

Domino Magazin 22.08.2018
Deca dnevno provode više od šest sati blenući u ekrane

Deca dnevno provode više od šest sati blenući u ekrane

I to je strašno

Domino Magazin 22.08.2018
LG XBOOM proširuje asortiman

LG XBOOM proširuje asortiman

Sada takođe uključuje portabilne bluetooth zvučnike XBOOM Go i pametne zvučnike

Domino Magazin 20.08.2018
Google predstavlja pametni zvučnik

Google predstavlja pametni zvučnik

Do kraja godine stiže u prodaju

Domino Magazin 20.08.2018
Trailer za igru Spider-Man

Trailer za igru Spider-Man

Stiže već u septembru

Domino Magazin 16.08.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.