Zabava & Igre

Benq W3000 projektor

Sedma umetnost sa ovim projektorom izgleda još lepše i moćnije

Benq W3000 projektor
Benq W3000 projektor

Ako spadate među pasionirane ljubitelje filmova i volite da u istim uživate u svom kućnom okruženju zaboravite na veliki televizor i dobro razmislite o novom Benq W3000 projektoru koji važi za jedan od najboljih Home Movie projektora na tržištu. Dizajniran je sa namerom da zadovolji i ukuse najzahtevnijih filmofila, ali i ljubitelja multimedije poslednje generacije. Kompaktnih je dimenzija i donosi skup najprestižnijih tehnoloških rešenja zbog kojih ga mnogih sa punim pravom smatraju najboljim u klasi.

Kao što smo već napomenuli W3000 je projektor osmišljen za projaktovanje filmskih i multimedijalnih sadržaja i krcat je novim tehnološkim rešenjima. Osnovu mu čini moćan DLP projekcioni sistem koji donosi radnu rezoluciju od čak 1920x1080p i nudi mogućnost prikaza do sada najvećeg broja kolorita, zbog čega je i dobitnik najprestižnijih nagrada za kvalitet slike. Zbog izuzetno brze promene sličica i brojnih naprednih modova W3000 može da bude i vrlo moćan gejming projektor, a nudi i mogućnost povezivanja u lancu sa više istih projektora radi kreiranja što veće (šire) slike. Kao i većina projektora pomenutog proizvođača i W3000 se odlikuje modernim dizajnom i besprekornom izradom. Upotrebljeni su najkvalitetniji materiji za kreiranje kućišta koje ima samo jednu manu – glossy završnicu – to u prevodu znači da ćete morati da vodite poprilično računa o održavanju, međutim uz neku kvalitetniju mikrofiber krpu ni to neće biti neki veliki problem.

A sada da se okrenemo detaljisanju po pitanju kvaliteta slike. Kako bi se dobile što vernije boje sa ovim projektorom Benq se odlučio da njegovo srce čini Rec. 709 tehnologija koju koriste moderni bioskopski projektori. Ona je u značajnoj meri doprinela što realističnijem prikazu boja, ali je uticala i na kontrast, kao i na oštrinu slike. Zapravo ova tehnologija je donela jedan potpuno novi vizuelni identitet sadržajima koji se projektuju. Prema svim ozbiljnim video testovima Benq W3000 se nalazi u samom vrhu kada je projekcija HD filmova i HD multimedijalnih sadržaja upitanju. Primera radi poslednje ostvarenje Kristofera Nolana – Interstelar – kada se projektuje preko ovog projektora u full HD-u izgleda i do 10 puta realističnije u poređenju sa bilo kojim drugim multimedjalnim projektorom iz iste klase. Ista je situacija i sa najnovijim SF filmovima, kao i sa animiranim ostvarenjima poslednje generacije.

Za kraj ove kratke priče o W3000 projektoru ostaje još da kažemo da je isti opremljen apsolutno svim ulazima i izlazima koji su neophodni za postizanje brze i kvalitetne komunikacije sa njim. Jača strana mu je i lepo izbalansirano grafičko okruženje, kao i komforan OSD u kom bi se i malo dete snašlo. Pored svega, velika prednost mu je i nizak stepen buke koji proizvodi, kao i brza i jednostavna montaža kako na zidne tako i na stone nosače. Sve u svemu W3000 je projektor koji će bez mnogo muke učiniti srećnim (i presrećnim) sve prave ljubitelje pokretnih slika koji znaju da cene visok kvalitet slike i maksimalnu realističnost. Naravno, sve to poprilično košta, ali da se isplati, isplati se jer uživaju sva čula!

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: List, www.list.rs

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Zabava & Igre

Više uZabava & Igre

Stigla nova verzija igre The Sims
Stigla nova verzija igre The Sims

Već može da se skine

Domino Magazin 15.03.2018
Lego traži slagače kockica
Lego traži slagače kockica

Za finu platu

Domino Magazin 14.03.2018
iPhone maska vas vraća u devedesete
iPhone maska vas vraća u devedesete

iPhone maska vas vraća u devedesete

Domino Magazin 13.03.2018
Proslavljen Dan Super Marija
Proslavljen Dan Super Marija

A evo i zašto

Domino Magazin 12.03.2018
Tamagotchi se vraća
Tamagotchi se vraća

Ali ne kao igračka nego kao aplikacija

Domino Magazin 05.03.2018
LEGO za sve koji vole Harry Pottera
LEGO za sve koji vole Harry Pottera

Hogwarts od kockica

Domino Magazin 19.02.2018
Ovo su najbolje igre za Playstation
Ovo su najbolje igre za Playstation

Lista od 10

Domino Magazin 14.02.2018
Dildo inspirisan stvorenjem iz Shape of water
Dildo inspirisan stvorenjem iz Shape of water

Žene poludele, već rasprodat

Domino Magazin 12.02.2018
Commodore 64 se vraća
Commodore 64 se vraća

Kao mini konzola

Domino Magazin 05.02.2018
Elon Musk pravi i bacač plamena
Elon Musk pravi i bacač plamena

A što da ne?

Domino Magazin 29.01.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.