Withings Thermo
Pri ruci

Withings Thermo

Digitalni termometar modernog doba!

Withings Thermo

Kompanija Withings je već neko vreme prisutna na domaćem tržištu sa svojim sjajnim fitnes rešenjima i neobičnim dodacima za praćenje sna i generalno stanja organizma. Proizvodi ove kompanije spadaju među vrhunske u svakom smislu zbog čega i uživaju ogromnu popularnost korisnika širom planete. Odlična pozicija na tržištu za Withings je značila samo jedno – razvoj još zanimljivijih i još interesantnijih proizvoda…

Withings Thermo je nov proizvod ove kompanije nastao kao spoj modernih tehologija i potrebe za detaljnom analizom temperaturnih promena koje se javljaju kao posledica pada imuniteta organizma ili razvoja nekih bolesti. Kao što sam naziv proizvoda kaže reč je o termometru, digitalnom termometru modernog doba, koji najpreciznije do sada meri telesnu temperaturu, ali i donosi nekoliko sjajnih funkcija. Idealan je kako za malu decu (i bebe), tako i za tinejdžere i odrasle, a i vizuelno je veoma atraktivno rešen tako da najmlađi neće imati odbojnost prema njemu.

Withings Thermo u ovom trenutku predstavlja najmoderniji termometar današnjice koji samo jednim dodirom dolazi do najpreciznijeg merenja temperature. To je postignuto tako što je proizvođač isti opremio sa 16 infracrvenih senzora raspoređenih tako da iz jednog prislanjanja termometra na glavu osobe kojoj se meri temperatura očitaju čak 4000 merenja u sekundi. Rezultat je tačna temperatura (veoma precizno iskalkulisana), čak toliko tačna da je ovaj termometar pokupio najprestižnije svetske nagrade i danas se širom planete koristi u najmodernijim zdravstvenim ustanovama. Ključ visoke preciznosti se međutim ne krije samo u skupu vrhunskih senzora, već i u HotSpotSensor tehnologiji koja u delićima sekunde obrađuje informacije koje su senzori prikupili tokom merenja. Krajnji dobijeni rezultat se prikazuje na ekranu termometra, a kompletno stanje variranja temperature moguće je pratiti na ekranu pametnog telefona, jer Withings Thermo poseduje mogućnost bežičnog transfera informacija apikaciji na pametnom telefonu. Aplikacija je besplatna i dostupna je za sve popularne mobilne platforme.

Kako je već spomenuto Thermo se automatski sinhronizuje sa Thermo aplikacijom putem Wi-Fi ili Bluetooth konekcija. U okviru aplikacije koja je grafički poprilično jednostavno rešena nalazi se dnevnik merenja, analiza zdravlja osobe kojoj se prati temperatura i mogućnost dodavanja relevantnih informacija, poput lekova koje osoba uzima i/ili simptoma koje ista oseća. Svako merenje na skali se prikazuje različitom bojom kako bi praćenje bilo lakše i vizuelno atraktivnije, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da Thermo termometar može koristiti više osoba, tj. pogodan je za porodično korišćenje. Iznad svega ovo je termometar koji donosi najviši mogući nivo higijene jer ima ograničen dodir sa kožom. Iznad svega Thermo je pametan termometar pa u slučajevima povišene temperature daje konkretne savete korisniku kako istu oboriti na normalne vrednosti i kako se ponašati u situacijama opasno visokih temperatura.

Suma sumarum Withings Thermo je sjajan proizvod koji iz korena menja pogled na tradicionalno merenje temperature donoseći mogućnost brzog i lakog praćenja temperaturnih promena. Higijenski je svakako isperd bilo kog drugog termometra, a o preciznosti je suvišno i trošiti reči. Temeljno praćenje promena u osnovi je najveći plus ovog digitalnog termometra, kao i činjenica da daje kvalitetne savete u borbi protiv visoke temperature. Cena mu nije mala, ali ono što donosi zaista vredi i zaista pomaže.

Cena (sa PDV-om): 14.000,00 dinara

Kontakt: iStyle

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Pri ruci

Više uPri ruci

Veštačka inteligencija sada stiže i na vaše telefone
Veštačka inteligencija sada stiže i na vaše telefone

Aplikacija Google Lens prepoznaje šta je na slici

Domino Magazin 19.03.2018
Samsung Galaxy S9 i S9+ predstavljeni u Srbiji
Samsung Galaxy S9 i S9+ predstavljeni u Srbiji

Glavni aduti ovih uređaja su najbolja kamera za snimanje pri slabom osvetljenju sa novim dvostrukim objektivom blende, Super Slow-mo video zapis i personalizovani AR emotikoni

Domino Magazin 14.03.2018
Nove Barbike  su žene koje su menjale istoriju
Nove Barbike su žene koje su menjale istoriju

Povodom Međunarodnog dana žena, znate 8. marta

Domino Magazin 08.03.2018
Aplikacija koja pomaže kod raskida
Aplikacija koja pomaže kod raskida

Break-Up Boss pazi da ne napravite neku glupost

Domino Magazin 06.03.2018
Ovih 5 stvari najbrže troše bateriju na mobilnim
Ovih 5 stvari najbrže troše bateriju na mobilnim

Čisto da znate

Domino Magazin 05.03.2018
Burton i Casio napravili sat za posebne ludake
Burton i Casio napravili sat za posebne ludake

G-SHOCK Mudmaster

Domino Magazin 02.03.2018
Canon ima nove DSLR aparate
Canon ima nove DSLR aparate

Jednostavno ispričajte svoju priču u DSLR kvalitetu pomoću novih Canon EOS 2000D i EOS 4000D fotoaparata

Domino Magazin 28.02.2018
Novi neuništivi telefon
Novi neuništivi telefon

Caterpillar zna kako se pravi industrijska oprema

Domino Magazin 27.02.2018
Google asistent priča 30 jezika
Google asistent priča 30 jezika

Uskoro

Domino Magazin 26.02.2018
Samsung predstavio Galaxy S9 i S9+
Samsung predstavio Galaxy S9 i S9+

Super Slow-mo video zapis, najbolja kamera za snimanje pri slabom osvetljenju i AR Emoji za još ličniju komunikaciju

Domino Magazin 25.02.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.