Olympusova snaga

Puno toga u malom pakovanju modela SP-800UZ

Olympusov digitalni foto aparat oznake SP-800UZ će vas navesti na razmišljanja o nekim stvarno važnim stvarima. Recimo o smislu postojama. I to, postojanja velikih DSLR modela koji vam donose samo bol u leđima zbog teške opreme koju podrazumevaju.

Nasuprot njima ovaj maleni aparat se može pohvaliti vrhunskim karakteristikama i atraktivnim izgledom. Ako ste mislili da pamet i lepota teško idu zajedno, prevarili ste se. Ovaj uređaj je samo malo veći od prosečnih kompaktnih modela, a donosi neke neverovatne mogućnosti. Pre svega tu je moćni objektiv koji pruža 30x optički zum. To znači da ćete moći da slikate sve što vam padne na pamet i to sa bezbedne udaljenosti. Ova mogućnost zaista para vredi u nekim situacijama. Pored toga, tu su i senzor od 14 megapiksela, kao i ekran dijagonale 3 inča odličnog kvaliteta.

 

Olympus je jedan od lidera na tržištu foto aparata već decenijama, pa ni malo ne čudi što je korišćenje uređaja zaista jednostavno. Snimanje odličnih fotografija više nije rezervisano samo za opasne profesionalce. Pored vrhunskih fotografija, predviđeno je snimanje i HD video zapisa. Posebno ističemo i režim brzog snimanja, kada je moguće zabeležeiti sjajnih 10 snimaka u sekundi. Tako sigurno nećete propustiti onaj najlepši osmeh na koji ste čekali godinama.

Preporučena cena: 300 evra
www.olympus.rs

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *