Nokia – Dodirni i piši

Nokia X3 sa Touch and Type tehnologijom

Nokia je predstavila novi model mobilnog telefona X3 koji donosi ultra tanki dizajn sa jedinstvenom kombinacijom ekrana osetljivog na dodir i standardne tastature sa 12 tastera. Kao prvi telefon nove serije “Touch and Type” (“dodirni i piši”) Nokia X3 omogućava korišćenje ekrana osetljivog na dodir kao i tastature za brzo pisanje. U prodaji će se pojaviti na jesen a Nokia X3 će imati maloprodajnu cenu od približno 125 eura.

Elegantnog i modernog dizajna, ovaj telefon je sa svojih 9,6 mm među najtanjim Nokia telefonima ikada i lako staje u torbu ili džep. Izgledom ga izdvaja i brušeni aluminijumski poklopac koji je dostupan u pet zanimljivih boja, dizajniranih tako da se uklope sa bilo kojom odevnom kombinacijom ili raspoloženjem.

Uprkos svojoj veličini, Nokia X3 je bogata karakteristikama kao što su 3G, WLAN, muzički plejer i FM radio. Zaljubljenici u fotografiju i društvene mreže uživaće u kameri od 5 mega piksela sa 4X digitalnim zumom koja može snimati kako fotografije, tako i duži flm.

Nokia X3 ima i zaseban taster namenjen brzom ulasku u muzičke sadržaje ili sms poruke, što omogućuje brz pristup važnim Ovi servisima, uključujući društvene i zabavne aplikacije. Pored Ovi Mail servisa, omiljeni e-mail nalozi ili chat klijenti mogu biti podešeni kao push servisi preko Nokia Messaging servisa.

Laganim prelaskom preko ekrana osetljivog na dodir, korisnici mogu lako pretraživati internet i pristupiti obilju sadržaja kao što su hiljade aplikacija dostupnih u Ovi Store servisu. Na pojedinim tržištima, novi telefon će biti dostupan i sa OviMusic Unlimited opcijom koja korisniku omogućuje pristup gotovo neograničenom broju najnovijih muzičkih hitova koji se mogu čuvati na memorijskoj kartici od 16GB.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *