Muzička kockica

iPod shuffle je možda mali ali ima veliko srce

Apple je svojim iPod media plejerima napravio pravu malu revoluciju na tržištu koja traje već nešto više od 11 godina. U ponudi kompanije su trenutno četiri iPod-a, a sa najjačim modelima smo vas već upoznali – ostao je još najmanji – iPod shuffle koji u svom poslednjem (četvrtom po redu) izdanju izgleda kao kockica, ali veoma moćna kockica…

Odmah da budemo konkretni – iPod shuffle nije media, već MP3 plejer, što znači da jedino i isključivo nudi mogućnost reprodukcije audio (muzičkih) fajlova. Proizvodi se u pet različitih boja i dolazi u kapacitetu od 2GB, što je dovoljno za skladištenje do 500 pesama. Kvalitet reprodukcije koji nudi iPod shuffle je fantastičan – tonovi su gotovo savršeno reprodukovani, bez distorzija i izobličenja, mada da budemo iskreni to smo i očekivali, obzirom da je to jedan od najjačih aduta svih iPod plejera.

Zanimljivo je da su kod novog iPod shuffle plejera kontrole izvedene direktno na njemu, što je velika prednost u odnosu na prethodnika koji je imao kontrole postavljene na slušalicam, što je korisnike ograničavalo na korišćenje isključivo Apple-ovih slušalica. Plejer poseduje VoiceOver funkciju koja vam sugerira koja je sledeća pesma na slušanju, a ista je dostupna na čak 23 svetska jezika.

Novi iPod shuffle ima solidnu bateriju zahvaljujući kojoj može da obezbedi autonomiju od 15 radnih časova, a ista se puni za nepuna 3 sata. U odnosu na ostale iPod-e u ponudi cena mu je najpovoljnija, zbog čega od nas dobija preporuku više!

Cena (sa PDV-om):
Kontakt: Apcom

 

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *