Leatherman Multi Tool

Samo za prave muškarce

Švajcarski noževi su za seka perse čiji prstići decenijama nisu dodirnuli ništa osim tastature! Vama treba ovaj mačo komplet alata kojim ćete spasiti lepojku sa pokvarenim autom na Gazeli u pet popodne. Čuveni Leatherman je napravio komplet kojim možete seći, bušiti, odvrtati i ko zna šta još, a pritom je zapakovan u kompaktnu formu i idealan je za šetanje u pocepanim Replay farmerkama. Leatherman je koristio najčvršće materijale, pa ukoliko planirate uspon na Himalaje ili kolima put za Crnu Goru možete mu pokloniti poverenje bez bojazni da će vas izneveriti.

3 thoughts on “Leatherman Multi Tool”

  1. Imam jako losa iskustva s Leatherman Multi Tool.
    Koristim Victorinox vec 7 godina i nisam imao nikakav problem sa njim.
    U stvari imam. Poklonio sam ga jednom radniku u Vijetnamu i sada ne znam gdje da kupim isti takav.

  2. Leatherman je vrh vrhova. Ja sam ga koristio u svim prilikama preko 7 god. Uslovi, tropi – karibi. Radio ronjenje, svaki dan nesto zatreba oko opreme, a da ne pominjem to da mi je to bio dovoljan alat za po kuci i cak oko mog kawasakija Z750. Naravno, ima vise modela, od gluposti za kucnu upotrebu, pa sve do ozbiljih alatki iz tog asortimana. Moj model je Surge. 21 tool.
    Victorinox ne moze da se poredi sa njim, tezina, gabariti, anatomija i funkcionalnost…
    Nije samo da ja sudim, vec svi koji su radili oko mene su koristili leatherman, a bilo je i onih koji su se z… sa victorinox-om

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *