Fitbit Charge 2 – elegantni fitnes treker!
Pri ruci

Fitbit Charge 2 – elegantni fitnes treker!

Moćan i elegantan, Charge 2 je nezamenjiv fitnes treker u borbi sa viškom kilograma, stresom i nezdravim načinom života…

Fitbit Charge 2 – elegantni fitnes treker!

O kompaniji Fitbit suvišno je trošiti reči jer radi se definitivno o najvećem proizvođaču fitnes trekera na svetu i imenu koje je mnogim korisnicima izmamilo osmehe na licu i ulepšalo život. Da, baš tako, rešenja kompanije Fitbit milione korisnika širom planete su izvela na put takozvanog zdravijeg načina života, učinila ih aktivnijim i oslobodila suvišnog stresa. Sa trekerima ove kompanije treniraju najpoznatiji sportisti na zemljinoj kugli, žive pozante javne ličnosti, glumci, režiseri, voditelji, poznati kuvari, pa čak i političari… I svi oni slažu se u jednom – Fitbit-ovi fitnes trekeri su apsolutno najbolji i napouzdaniji. Upravo za svoje verne konzumente pomenuta kompanija je nedavno lansirala nove proizvode koje pored impresivnih funkcija krasi i moderan dizajn, kao i besprekorna izrada. Charge 2 je od svih noviteta privukao najviše paženje, jer u elegantnom izdanju pored standardnih funkcija donosi i mogućnost praćenja rada srca, odnosno otkucaja srca…

Charge 2 u osnovi predstavlja direktnog naslednika popularne Charge HR narukvice, šta više čak su i po funkcijama veoma slični proizvodi, međutim ono što krasi novo izdanje jeste elegantniji dizajn, bolja izrada, maksimalna otpornost na sve spoljne uticaje i mogućnost kastimizovanja ugrađenog trekera. Kao i Charge HR, tako i Charge 2 prati sve dnevne i noćne aktivnosti korisnika, broji iskoračane korake i stepenike, pređenu kilometražu, potrošene kalorije i meri otkucaje srca. Po potrebi može se pretvoriti i u personalnog trenera, kao i u moćnog vodiča ka zdravijem načinu života. Fitbit Charge 2 sa pametnim telefonima i računarima komunicira preko Bluetooth veze koja pored toga što je zadužena za sinhronizaciju podataka sa trekera prima i informacije sa uređaja sa kojim je uparena. Tako korisnik dok trenira brzo i lako može da ima uvid u prisple poruke, mejlove i (propuštene) pozive, ali i da prima obaveštenja o na primer vremenskoj prognozi. Takođe, kako poseduje displej Charge 2 ima implementiran i alarm, sat i kalendar, a može da pruža i brojne druge vizuelne informacije.

Kako je reč o naprednom fitnes trekeru tako Charge 2 objedinjuje skup od tri senzora (Optical heart rate tracker, 3-axis accelerometer i Altimeter), koji u kombinaciji sa vibracionim motorom pružaju krajnjem korisniku kompletan uvid u sve dnevne i noćne aktivnosti, ali i daju maksimalni stimulans organizmu da se pokrene. Tako na primer ukoliko korisnik više od jednog sata nema nikakvih fizičkih aktivnosti Charge 2 aktivira vibracioni motor i kreće da animira korisnika da se pokrene i vežba, odnosno da krene da izlaže svoje telo naporima i kretanju. Kako smo napomenuli Charge 2 je fitnes narukvica napravljena od najkvalitetnijih mogućih materijala (posebna vrsta gume) zbog čega je i otporna na većinu spoljnih uticaja. Nju je čak moguće i pokvasiti bez bojazni da će prestati sa radom. Ipak, nije potpuno vodootporna, pa tako sa njom nije baš najbolje ići na plivanje i ronjenje. Narukvica je veoma lagana, ima odličnu bateriju čija je radna autonomija od 5 do 7 dana (kompletno se puni za dva sata) i moguće je istu opremiti sa brojnim dodacima. Konkretno za Charge 2 narukvicu Fitbit je dizajnirao kožne narukvice i narukvice od plemenitih metala koje jeste da mnogo koštaju, ali ovaj proizvod čine jedinstvenim i još lepšim i moćnijim.

I to bi u najkraćim mogućim crtama bila Charge 2 fitnes narukvica koja je od pre par dana dostupna i domaćim kupcima u svim raspoloživim bojama. Za razliku od Flex 2 fitnes trekera ova narukvica je mnogo ozbiljniji proizvod jer pored standardnih parametara meri i puls, a poseduje i OLED displej na kome se većina informacija ispisuje, pa nema baš mnogo razloga da se telefon stalno vadi iz džepa kako bi se videle ključne informacije – one su tu, na samom displeju trekera. Sjajna stvar kod ove fitnes narukvice jeste i to što je dizajnerski veoma svedena i može da se uklopi uz bilo koju vrstu garderobe, uključujući i onu najsvečaniju. Za ono što dnosi krajnjem korisniku ni njena cena nije preterano visoka – konkurencija je mnogo skuplja, a ne nudi ništa specijalno. Sve u svemu Charge 2 narukvica je pun pogodak za ozbiljne sportiste i rekreativce, kao i sve koji žele da zaplove ka zdravim životnim navikama.

Pogledajte film o Fitbit Charge 2 fitnes narukvici na ovom link-u.

Cena (sa PDV-om): 22.000,00 dinara
Kontakt: iStyle

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Pri ruci

Više uPri ruci

Samsung predstavio Galaxy J6

Samsung predstavio Galaxy J6

Praktični pametni telefon sa živopisnim Super AMOLED beskonačnim ekranom

Domino Magazin 23.05.2018
Švajcarci uništili satove vredne 500 miliona evra

Švajcarci uništili satove vredne 500 miliona evra

I to originalne modele

Domino Magazin 22.05.2018
Lenovo pravi prvi pravi all screen smartphone

Lenovo pravi prvi pravi all screen smartphone

Ekran preko cele prednje strane, ALI STVARNO

Domino Magazin 16.05.2018
Držite mobilni tamo gde ne treba

Držite mobilni tamo gde ne treba

Odmah prestanite

Domino Magazin 15.05.2018
Stigao je novi LG G7 ThinQ

Stigao je novi LG G7 ThinQ

Verovatno najinovativniji smart telefon na tržištu

Domino Magazin 03.05.2018
Rolleiflex se vraća

Rolleiflex se vraća

Legendarni foto aparat u sasvim novom izdanju

Domino Magazin 03.05.2018
Casio ima novi planinarski sat

Casio ima novi planinarski sat

Sad još jeftiniji

Domino Magazin 20.04.2018
Prvi pametni telefon za gejmere

Prvi pametni telefon za gejmere

The Black Shark pravi Xiaomi

Domino Magazin 18.04.2018
Ako punite telefon cele noći pročitajte ovo

Ako punite telefon cele noći pročitajte ovo

Stvarno bi trebalo da znate

Domino Magazin 17.04.2018
Samsung telefon koji ne može da se nakači na internet

Samsung telefon koji ne može da se nakači na internet

I to uopšte nije loša ideja

Domino Magazin 16.04.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.