Fitbit Alta – vrhunska fitnes narukvica!
Pri ruci

Fitbit Alta – vrhunska fitnes narukvica!

Sa fensi narukvicom do top forme…

Fitbit Alta – vrhunska fitnes narukvica!

Fitnes narukvice su u poslednjih par godina apsolutni hit u svetu, još ako su fensi i prijatne za nošenje onda su i neizostavni deo “garderobe” i jačeg i lepšeg pola. Kompanija Fitbit najveći je proizvođač različitih vrsta fitnes gedžeta, među kojima se posebno izdvajaju fitnes narukvice različitih profila. Mi smo do sada u više navrata imali priliku da Vam predstavimo rešenja ovog proizvođača, a sada je do nas stigla ultimativna i veoma privlačna narukvica – Alta. Reč je o posebno koncipiranoj fitnes narukvici koja prati kako dnevne, tako i noćne aktivnosti korisnika i koja je za razliku od sličnih modela na tržištu maksimalno otporna na većinu spoljnih uticaja, uključujući i vodu. Iznad svega ova fitnes narukvica je odličan izbor ukoliko želite da krenete putem zdravijeg načina života i za sobom ostavite neke loše navike. Šta od nje možete da očekujete?

Alta spada među najlakše fitnes narukvice na tržištu i što je mnogo važnije veoma je prijatna za nošenje zato što je napravljena od posebne vrste gume koja ne stvara iritacije na koži. Njeno srce čini 3-axis akcelerometar smešten u malo kućište sa displejom na sebi. Ovaj senzor prati sve Vaše aktivnosti tokom 24 sata – i danju i noću pružajući Vam detaljan uvid u to kako funkcionišete i koliko zaista vodite računa o Vašem organizmu. Alta tačno zna koliko ste kilometara prešli, koraka i stepenika iskoračali, kojom rutom ste išli i koliko kalorija potrošli. Kako je reč o pametnoj narukvici sa Vašim svakodnevnim fizičkim aktivnostima i ona uči, pa tako nakon izvesnog vremena od nje možete da očekujete i sugestije u smislu u kom pravcu treba da se krećete kako bi vaš organizam doveli u savršeni balans. Ah, da ne zabravimo od noćnih aktivnosti Alta između ostalog (pogledati detalje na oficijalnom sajtu) trekuje i dubinu sna što je posebno važno svima koji se aktivno bave sportom jer znamo koliko je san važna komponenta na putu ka zdravijem načinu života.

Alta se lako može pretvoriti i u personalnog fitnes trenera sugerišući Vam koje vežbe da koriste i kako da ih pravilno realizujete, odnosno kako ispravno da vežbate. Ona je odličan sparing partner, veran saputnik na putu ka zdravijem načinu života i modni detalj na kome će Vam svako pozavideti. Od dodatnih funkcija Alta poseduje kalendar, alarm, sat i notifikacije o prispelim SMS porukama, mejlovima i pozivima koje dobija kada se sinhronizuje sa mobilnim telefonom. Takođe, ona ima implementiran i podsetnik za vežbanje koji je zapravo neka vrsta motivatora sa kojim redovnije i lakše organizujete vreme za vežbanje. Displej koji smo spomenuli je jednostavnog tipa, ali je tako kreiran da pruža sve neophodne informacije. Dovoljno je da po njemu samo kucnete i podaci o vežbanju, vremenu, kretanju, ruti i potrošenim kalorijama su tu.

Posebnost Alta narukvice krije se i u njenoj pratećoj aplikaciji (za sve popularne mobilne platforme – iOS, Android, Windows Mobile). Ista je grafički savršeno odrađena i od nje možete očekivati “tonu” dodatnih i veoma korisnih podataka na koje Vam savetujemo da obavezno obratite pažnju. Za Altu je Fitbit dizajnirao i veliki broj sjajnih i unikatnih dodataka kao što su narukvice od plemenitih metala i kože, ali imajte na umu da dodaci ovog tipa dosta koštaju. Međutim, ako ste spremni da uložite, na jedno sigurno možete da računate – Vašu Alta narukvicu svako će zapaziti!

Na kraju nam ne preostaje ništa drugo do da Vam toplo preporučimo Alta narukvicu ukoliko zaista ozbiljno želite da se bavite Vašim organizmom i ukoliko imate želju da zakoračite u zdraviji način života. Ona ima niz prednosti u odnosu na slična rešenja, koje se odmah “osete” tokom nošenja. Za autonomiju baterije takođe ne morate da brinete – Alta poseduje bateriju koja se brzo puni i donosi radnu autonomiju od čak 5 dana. Sve što Vam ostaje je da je pratite i slušate i rezultati će veoma brzo doći!

Cena (sa PDV-om): 23.000,00 dinara
Kontakt: iStyle

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Pri ruci

Više uPri ruci

Baš velika baterija: Pokreće auto i puni telefone
Baš velika baterija: Pokreće auto i puni telefone

To vam je trebalo

Domino Magazin 22.03.2018
Veštačka inteligencija sada stiže i na vaše telefone
Veštačka inteligencija sada stiže i na vaše telefone

Aplikacija Google Lens prepoznaje šta je na slici

Domino Magazin 19.03.2018
Samsung Galaxy S9 i S9+ predstavljeni u Srbiji
Samsung Galaxy S9 i S9+ predstavljeni u Srbiji

Glavni aduti ovih uređaja su najbolja kamera za snimanje pri slabom osvetljenju sa novim dvostrukim objektivom blende, Super Slow-mo video zapis i personalizovani AR emotikoni

Domino Magazin 14.03.2018
Nove Barbike  su žene koje su menjale istoriju
Nove Barbike su žene koje su menjale istoriju

Povodom Međunarodnog dana žena, znate 8. marta

Domino Magazin 08.03.2018
Aplikacija koja pomaže kod raskida
Aplikacija koja pomaže kod raskida

Break-Up Boss pazi da ne napravite neku glupost

Domino Magazin 06.03.2018
Ovih 5 stvari najbrže troše bateriju na mobilnim
Ovih 5 stvari najbrže troše bateriju na mobilnim

Čisto da znate

Domino Magazin 05.03.2018
Burton i Casio napravili sat za posebne ludake
Burton i Casio napravili sat za posebne ludake

G-SHOCK Mudmaster

Domino Magazin 02.03.2018
Canon ima nove DSLR aparate
Canon ima nove DSLR aparate

Jednostavno ispričajte svoju priču u DSLR kvalitetu pomoću novih Canon EOS 2000D i EOS 4000D fotoaparata

Domino Magazin 28.02.2018
Novi neuništivi telefon
Novi neuništivi telefon

Caterpillar zna kako se pravi industrijska oprema

Domino Magazin 27.02.2018
Google asistent priča 30 jezika
Google asistent priča 30 jezika

Uskoro

Domino Magazin 26.02.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.