Canon ima nove DSLR aparate
Pri ruci

Canon ima nove DSLR aparate

Jednostavno ispričajte svoju priču u DSLR kvalitetu pomoću novih Canon EOS 2000D i EOS 4000D fotoaparata

Canon ima nove DSLR aparate

Canon Europe je danas predstavio EOS 2000D i EOS 4000D, najnovije Canon DSLR fotoaparate u početnom segmentu ponude. Sa nizom funkcija koje su praktične i jednostavne za korišćenje, ovi novi fotoaparati zadovoljavaju potrebe za pripovedanjem priča pojedinaca koji tek ulaze u svet fotografisanja sa izmenjivim objektivima, kao i onih koji žele da sa lakoćom stvaraju izuzetno detaljne fotografije i filmske Full HD snimke, u prepoznatljivom DSLR kvalitetu.

EOS 2000D i 4000D, najnoviji članovi Canon-ove ponude u osnovnom segmentu, su kreirani za ljude koji traže novo iskustvo i žele lako da podele svoje avanture na društvenim mrežama. Moćna kombinacija APS-C senzora, DIGIC 4+ procesora za obradu slike, lakog Wi-Fi povezivanja i jasnog uputstva za funkcije fotoaparata, omogućava da priče budu zabeležene na detaljnim fotografijama i Full HD video snimcima, a zatim i jednostavno podeljene.

Sa novim 24,1 megapiksela APS-C senzorom u EOS 2000D i 18 megapiksela APS-C senzorom u 4000D modelu, oba fotoaparata omogućavaju upečatljivo pripovedanje, sa superiornom kontrolom dubine polja, za prelepo zamućenje pozadine fotografija. Pravljenje bogatih fotografija koje odišu specifičnom atmosferom tokom noćnih avantura je takođe moguće, jer oba modela mogu da snimaju sa do ISO 6400, proširivo do ISO 12800.

DIGIC 4+ procesor za obradu slike, koji se koristi u oba modela, upravlja Canon-ovim Scene Intelligent Auto režimom rada, što omogućava jednostavno „usmeri i okini“ fotografisanje sa vrhunskim kvalitetom slike, jer se automatski optimizuje svaki snimak. Brzi i responsivni DIGIC 4+ procesor omogućava da oba modela snimaju Full HD video, udahnjujući filmski život zabeleženim uspomenama.

Pored LCD ekrana sa zadnje strane (dijagonale 7,5 cm kod EOS 2000D, odnosno 6,8 cm kod 4000D), oba fotoaparata poseduju centralno postavljeno optičko tražilo, što pruža autentično fotografsko iskustvo i omogućava da priče budu ispričane baš kao da su viđene golim očima. Najbitniji trenuci u priči mogu biti zabeleženi zahvaljujući preciznom i brzom automatskom fokusu u devet tačaka i neprekidnom fotografisanju sa 3 slike u sekundi.

Oba fotoaparata imaju Wi-Fi, za jednostavno povezivanje sa pametnim telefonima pomoću Canon Camera Connect aplikacije (iOS i Android), pa avanturisti mogu veoma brzo da naprave i podele snimke na društvenim mrežama, dok su još u pokretu. Kopija novih slika može preko Wi-Fi konekcije biti prebačena na Canon Irista skladište u oblaku, što je veoma praktično jer osigurava da priče i uspomene neće biti izgubljene.

Ovi procesi su još jednostavniji na EOS 2000D koji podržava Near Field Communication (NFC), jer se Wi-Fi konekcija sa pametnim telefonom može uspostaviti jednostavnim dodirom uređaja (dostupno na kompatibilnim Android uređajima).

Oba modela imaju jednostavnu za korišćenje opciju vodiča kroz funkcije u okviru samog fotoaparata, što je savršeno za one koji žele da unaprede svoj pripovedački potencijal, nakon prelaska sa pametnog telefona na fotoaparat. Pored osnovnog, automatskog, režima fotografisanja, oba modela imaju još po šest režima rada, kao i niz kreativnih filtera, pa korisnici mogu eksperimentisati sa ručnim podešavanjima i koristiti umetničku slobodu kako bi ispričali dinamične i živopisne priče. Oni koji su započeli svoju prvu avanturu će imati koristi od Canon Photo Companion aplikacije, koja pruža neophodne savete kako izvući ono najbolje iz fotoaparata.

EOS 2000D i EOS 4000D imaju baterije koje pružaju odličnu autonomiju rada, pa korisnici mogu napraviti približno 500 fotografija, ili sat i 30 minuta (EOS 2000D), odnosno sat i 15 minuta (EOS 4000D) HD videa. Zahvaljujući tome korisnici mogu bez brige uživati u svojim avanturama van kuće i imati potpunu slobodu u istraživanjima.

Oba DSLR modela su kompatibilna sa preko 80 Canon EF i EF-S objektiva i velikim asortimanom dodatne opreme, što početnicima daje veliki izbor, kako budu napredovali i unapređivali svoje fotografske veštine. Pred kupcima će biti izbor kupovine samo tela novih fotoaparata ili u paketu sa nekim od odabranih objektiva, uključujući 18-55mm f/3.5-5.6 IS II objektiv.

Najnoviji Canon DSLR fotoaparati u početnom segmentu ponude predstavljaju fantastičnu ulaznicu u svet zabave fotografisanja sa izmenjivim objektivima. Canon EOS 2000D i 4000D pružaju prijatno i pouzdano iskustvo snimanja, koje omogućava korisnicima da naprave detaljne slike i jasan Full HD video. Kako ljudi napreduju sa svojih pametnih telefona i proširuju svoju kreativnost, novi Canon DSLR fotoaparati će ih pratiti i omogućiti intuitivno pravljenje neverovatno detaljnih fotografija profesionalnog izgleda.

Ključne karakteristike:

Canon EOS 2000D:

24.1MP APS-C CMOS senzor
DIGIC4+ procesor
ISO raspon 100-6400 (proširivo 12800)
Full HD 1080p video do 30fps i Video Snapshot mod
3fps kontinualno fotografisanje
autofokus u devet tačaka
TFT LCD ekran dijagonale 3.0” (7.5 cm) sa 920k tačaka i sa ugrađenim vodičem za funkcije
Scene Intelligent Auto mod rada
Kreativni filteri
Wi-Fi i NFC konektivnost

Canon EOS 4000D:

18MP APS-C CMOS sensor
DIGIC4+ procesor
ISO raspon 100-6400 (proširivo 12800)
Full HD 1080p video do 30fps i Video Snapshot mod
3fps kontinualno fotografisanje
autofokus u devet tačaka
TFT LCD ekran dijagonale 2.7” (6.8 cm) sa 230k tačaka i sa ugrađenim vodičem za funkcije
Scene Intelligent Auto mod rada
Kreativni filteri
Wi-Fi

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Pri ruci

Više uPri ruci

Ne punite mobilni telefon do maksimuma  %Post Title

Ne punite mobilni telefon do maksimuma

I druge greške

Domino Magazin 17.08.2018
Panasonic ima dezodorans za patike  %Post Title

Panasonic ima dezodorans za patike

Ovo vam treba

Domino Magazin 15.08.2018
Richard Mille ima Rambo sat  %Post Title

Richard Mille ima Rambo sat

Izgleda opako i košta milionče

Domino Magazin 13.08.2018
Plutajući dron koji sprečava davljenje dece  %Post Title

Plutajući dron koji sprečava davljenje dece

Ovo je stvarno dobro

Domino Magazin 13.08.2018
Samsung predstavio novi, moćni Galaxy Note9  %Post Title

Samsung predstavio novi, moćni Galaxy Note9

Uz visoke performanse tokom dana, sa novom S Pen olovkom i inteligentnom kamerom, ništa drugo ne drži korak sa životom korisnika kao Galaxy Note9

Domino Magazin 10.08.2018
Aplikacije koje jedu bateriju  %Post Title

Aplikacije koje jedu bateriju

Evo i saveta za duže trajanje baterija

Domino Magazin 10.08.2018
I Fossil ima pametne satove  %Post Title

I Fossil ima pametne satove

Izgledaju vrlo fino

Domino Magazin 08.08.2018
Kako prepoznati lažnu aplikaciju?  %Post Title

Kako prepoznati lažnu aplikaciju?

Izbegnite viruse i druge probleme

Domino Magazin 07.08.2018
Baterije nikada neće biti mnogo bolje  %Post Title

Baterije nikada neće biti mnogo bolje

Osuđeni ste na punjenje

Domino Magazin 06.08.2018
Mobilni telefoni kojima najmanje pada cena  %Post Title

Mobilni telefoni kojima najmanje pada cena

Lako ćete ih prodati

Domino Magazin 25.07.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.