lg

Budget Gadget: Durbin

Toliko je dobar da smo se primili na vojsku

Umesto da uživamo na Adi Ciganliji i pijuckamo sokić mi smo praznike proveli radno u Bloku 70. Urednici su se ovog puta otvorili i dali nam čak 500 dinara. To je otvorilo neograničene mogućnosti pa smo nabavili spravu na koju smo čekali celog života. Život konačno ima smisla.

 

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 500 dinara
Status: Obavljeno

 

Na ovom durbinu će vam pozavideti i viši oficiri Vojske Srbije. Ne samo što izgleda dobro, nego je tu još i maskirna nijansa koja će vam pomoći da vas ne uhvate dok budete obavljali neki veoma važan posao – recimo gledali komšinicu preko puta ulice kako se sprema za spavanje. Povećanje je 10 puta a objektiv ima 25 mm što znači da ćete videti baš sve što vas zanima, a znamo da su to one sitne nežne dlačice na vratu i još negde. Gumirano gućište je otporno na vodu i udarce, što je baš dobro pošto bi bila šteta da se slomije kada vas dohvati komšiničin dečko, inače trener kik-boksa.

 

Ne propustite predhodne Budget Gadget avanture – neuništivu baterijsku, ultimativni muški alat koga se ne bi postideo ni Rambo i svetleće štapiće koje prave za istraživanje svemira.

2 thoughts on “Budget Gadget: Durbin”

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *