Beatsˣ – odlične slušalice za dinamične osobe
Pri ruci

Beatsˣ – odlične slušalice za dinamične osobe

Bežične slušalice za sve koji vode aktivan život…

Beatsˣ – odlične slušalice za dinamične osobe

Beats je nakon kupovine od strane kompanije iz Kupertina (čitaj Apple-a) postao jedan od najcenjenijih proizvođača audio opreme na svetu i ime koje važi za No 1 proizvođača komercijalnih slušalica i zvučnika. Na ovim prostorima i generalno na starom kontinentu Beats je više nego popularan sa svim svojim rešenjima, a trenutno je u fokusu javnosti zbog Beatsˣ – bežičnih slušalica koje pored toga što imaju atraktivan dizajn i donose dobar zvuk, poseduju i nekoliko korisnih tehnoloških inovacija…

Beatsˣ su jednostavno dizajnirane slušalice dostupne u nekoliko različitih boja koje je Beats dizajnirao za sve osobe koje vode dinamičan život i stalno su u pokretu. Izrada im je više nego odlična, a veoma dobro leže i u ušnim školjkama, što im je velika prednost u poređenju sa sličnim modelima/rešenjima. Kako su napravljene od prirodnih materijala tako ne stvaraju utisak nelagodnosti u ušnim školjkama već fino ispunjavaju ušni prostor što za krajnji rezultat ima lepo ležanje, čak i pri intenzivnim treninzima i brzom trčanju.

Ove slušalice na sebi imaju izvedene kontrole za regulisanje jačine zvuka i mikrofon u cilju komunikacije prilikom telefonskih poziva. Kabl koji povezuje slušalice Betas naziva Flex-Form kabl, a isti je zadužen za maksimalnu stabilnost tokom kretanja i dodatno obezbeđuje dobro pozicioniranje slušalica u ušima. U praksi on zaista dobro radi posao, a to potvrđuju i brojni video klipovi na raznoraznim Youtube kanalima koji pokazuju kako ove slušalice rade u praksi.

Povezivanje sa nosačima zvuka se obavlja preko Bluetooth veze i to gotovo trenutno, a Beatsˣ slušalice se bez problema razumeju kako sa iOS, tako i sa Android telefonima i ostalim mobilnim uređajima. Kada se jednom upare sa izvorom zvuka svaki sledeći put povezivanje se obavlja automatski i trenutno čim se značajno skraćuje vreme do uživanja u omiljenim notama. Veza je u 90% slučajeva maksimalno stabilna, a jedina pucanja konekcije se javljaju sa uređajima čiji su Bluetooth adapteri lošijeg kvaliteta.

Velika prednost Beatsˣ slušalica krije se i u bateriji koju nose u sebi. Ista donosi do 8 časova radne autonomije, a poseduje i mogućnost brzog punjenja putem Fast Fuel tehnologije – za samo 5 minuta punjenja dobija se autonomija od dva radna sata. Prema testovima stručnjaci procenjuju da baterija može da ima životni vek i do 5 godina, uz umereno korišćenje i pridržavanje pravila o odžavanju Beatsˣ slušalica.

Kvalitet zvuka za klasu u kojoj se nalaze Beatsˣ slušalice je više nego odličan. Testovi pokazuju da su svi tonovi maksimalno verno reprodukovani, kao i da je bas prijatan za uši i korektno izbalansiran. Sa ovim slušalicama moguće je uživati kako u modernoj muzici, tako i u elektronskoj i klasičnoj, kao i u sjajnim filmskim notama i tradicionalnoj muzici. Beats ih je tako optimizovao da jednostavno svi muzički pravci odlično zvuče. Uostalom, Beats retko kada podbaci na ovom polju – jednostavno stručnjaci ove kompanije znaju da rade posao!

I to bi u kratkim crtama bile Beatsˣ slušalice – vizuelno jednostavne, ergonomski odlično rešene, sa vrhunskim zvukom i jednostavnim korišćenje, otvaraju prostor za maksimalnu slobodu u pokretu i kompletno uživanje u omiljenoj muzici. Beats je sa ovim modelom bio na visini zadatka i odlično odradio posao, a jedino što malo smeta je njihova poprilično visoka cena koja u situaciji kada AirPods slušalice dominiraju u ovoj klasi prosto mora biti korigovana.

Cena (sa PDV-om): 22.090,00 dinara
Kontakt: iStyle

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Pri ruci

Više uPri ruci

Apple ponovo upropastio iPhone  %Post Title

Apple ponovo upropastio iPhone

Novi update doneo nove probleme

Domino Magazin 18.06.2018
20 najboljih pametnih telefona 2018 godine  %Post Title

20 najboljih pametnih telefona 2018 godine

Prvi nije ni Apple ni Samsung

Domino Magazin 11.06.2018
Tržište pametnih telefona je zasićeno  %Post Title

Tržište pametnih telefona je zasićeno

To je kraj?

Domino Magazin 07.06.2018
Canon odustaje od foto aparata sa filmom  %Post Title

Canon odustaje od foto aparata sa filmom

Kraje jedne ere

Domino Magazin 01.06.2018
Predstavljena nova generacija Nokia 5, Nokia 3 i Nokia 2 pametnih telefona  %Post Title

Predstavljena nova generacija Nokia 5, Nokia 3 i Nokia 2 pametnih telefona

Tri nova Nokia pametna telefona sa Android Oreo

Domino Magazin 31.05.2018
Apple ponovo uhvaćen u laži  %Post Title

Apple ponovo uhvaćen u laži

Postala im navika

Domino Magazin 29.05.2018
Samsung predstavio Galaxy J6  %Post Title

Samsung predstavio Galaxy J6

Praktični pametni telefon sa živopisnim Super AMOLED beskonačnim ekranom

Domino Magazin 23.05.2018
Švajcarci uništili satove vredne 500 miliona evra  %Post Title

Švajcarci uništili satove vredne 500 miliona evra

I to originalne modele

Domino Magazin 22.05.2018
Lenovo pravi prvi pravi all screen smartphone  %Post Title

Lenovo pravi prvi pravi all screen smartphone

Ekran preko cele prednje strane, ALI STVARNO

Domino Magazin 16.05.2018
Držite mobilni tamo gde ne treba  %Post Title

Držite mobilni tamo gde ne treba

Odmah prestanite

Domino Magazin 15.05.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.