Apple iPhone 6s – najbolji od najboljih!
Pri ruci

Apple iPhone 6s – najbolji od najboljih!

Tizer: Telefon koji pomera granice!

Apple iPhone 6s – najbolji od najboljih!

Kompanija Apple je početkom meseca septembra predstavila nove iPhone 6s i iPhone 6s Plus telefone koji su se na domaćem tržištu u prodaji pojavili od 23. oktobra. Reč je o telefonima koji su na svim testovima pokazali maksimalnu superiornost u odnosu na konkurenciju i još jednom Apple postavili na tron, bar kada je svet pametnih telefona upitanju. Koliko je reč o moćnim uređajima najbolje govori i podatak da su isti za samo 3 dana prodati u preko 13 miliona primeraka što je apsolutni rekord ikada postavljen za startnu prodaju jednog pametnog telefona. Potpuno očekivano većina kupaca kako stranih, tako i domaćih je zainteresovana za model iPhone 6s koji je u odnosu na Plus model manji i kompaktniji, ali hardverski gotovo isti. Mi smo imali priliku da se malo detaljnije upoznamo sa njim i evo po čemu se izdvaja od svog prethodnika.

Apple na novom iPhone 6s telefonu vizuelno ništa nije menjao u odnosu na iPhone 6 – isti oblik, aluminjumsko kućište i raspored fizički vidljivih komponenti krase i novi iPhone 6s. Izrada je očekivano besprekorna i odmah po uzimanju telefona u ruke se vidi da je kompanija iz Kupertina maksimalno uložila u ovaj telefon. Sa druge strane novi iPhone 6s je hardverski daleko napredniji u poređenju sa svojim prethodnikom i to prvenstveno zbog snažnog 64-bitnog procesora i moćnog koprocesora koji je zadužen za koordinaciju ugrađenih senzora i ispomoć centralnom procesoru kod zahtevnih procesa. Od ostalih hardverski bitnih komponenti posebno se izdvaja Retina ekran dijagonale 4.7 inča i rezolucije 1334×750 piksela koji donosi kristalno jasnu sliku maksimalne detaljnosti i verno reprodukovanih boja. Upravo zbog Retina ekrana iPhone 6s je mnogo više od običnog pametnog telefona, on je centar dobre zabave i gedžet sa kojim možete uživati u multimediji visoke definicije.

Jača strana iPhone 6s telefona se krije i u njegovim mogućnostima za bežično povezivanje, kao i u revolucionarnoj 3D Touch tehnologiji koja omogućva pregled i upravljanje najrazličitijim sadržajima na jedan nov, inutitivniji i sasvim drugačiji način. Sa 3D Touch tehnologijom korisnik ima najviše benefita prilikom obavljanja svakodnevnih akcija, tj. prilikom pregleda poruka, mailova, video i slikovnih sadržaja, ali i prilikom kreiranja fotografija i selfija. Apple je novi iPhone 6s opremio i sa veoma snažnom prednjom FaceTime HD (5MP) i zadnjom iSight (12MP) kamericom koje donose gotovo savršene fotografije i selfije, ali i veoma kvalitetne video snimke koji u zavisnosti od potreba korisnika mogu dalje da se obrađuju. Pored iPhone 6s telefona Apple u pakovanju isporučuje i proverene EarPods slušalice, ali i odlično prateće uputstvo na preko 30 jezika (našeg za sada nema). Potpuno očekivano sa novim iPhone 6s telefon dolazi i novi iOS 9 koji je u odnosu na svog prethodnika bogatiji za preko 200 novih funkcija, kao i za zavidan broj sigurnosnih dodataka.

Suma sumarum novi iPhone 6s je na nas ostavio ozbiljno dobar utisak pogotovo 3D Touch tehnologija koja upotrebnu vrednost pomenutog podiže na najviši mogući nivo. I u vizuelnom i u hardverskom pogledu ovo je definitivno najbolji telefon na tržištu koji za sada nema adekvatnu konkurenciju. Kupci mogu da biraju između Silver, Space Gray, Gold i Rose Gold modela sa 16GB, 64GB i 128GB skladišnog prostora. Sjajna vest za domaće potrošače je da novi iPhone 6s telefon mogu da nabave i u WinWin Apple autorizovanim prodavnicama. Probajte novi iPhone 6s telefon, sigurni smo da će vas oduševiti!

Cena (sa PDV-om): od 96.890,00 dinara
Kontakt: WinWin

Komentari (1)

1 Komentar

  1. Dejan

    28.10.2015at3:47 pm

    Danas sam bio do WinWin radnje u TC Ušću i probao 3D Touch na novom iPhone 6s telefonu – totalno je cool! Još samo lovu da skupim 🙂

Ostavi komentar

*

 
Pri ruci

Više uPri ruci

Samsung ukida ulaz za slušalice?

Samsung ukida ulaz za slušalice?

Kod sledećeg flagship modela

Domino Magazin 17.10.2018
Zvanično: Mobilne koristimo više za fotografisanje

Zvanično: Mobilne koristimo više za fotografisanje

Nego za pozive i priču

Domino Magazin 16.10.2018
Ovo je jedini telefon koji želimo!

Ovo je jedini telefon koji želimo!

Najslađi i najmanji Palm smartphone stiže

Domino Magazin 16.10.2018
Longines ima novi vintage sat

Longines ima novi vintage sat

Omaž kultnom modelu iz pedesetih

Domino Magazin 12.10.2018
Uživajte u svakom trenutku uz Samsung Galaxy A9

Uživajte u svakom trenutku uz Samsung Galaxy A9

Sa četiri kamere

Domino Magazin 11.10.2018
Nokia ima bežične slušalice

Nokia ima bežične slušalice

Otporne na vodu a imaju i vibraciju

Domino Magazin 08.10.2018
Telefoni sa najboljom kamerom 2019

Telefoni sa najboljom kamerom 2019

Ovi modeli pametnih telefona će vladati na polju najboljih kamera tokom 2019 godine

Domino Magazin 05.10.2018
Samsung ima tri nova aduta pristupačna svima

Samsung ima tri nova aduta pristupačna svima

Stigli u Srbiju

Domino Magazin 04.10.2018
Koliko stvarno košta novi iPhone

Koliko stvarno košta novi iPhone

Šokiraćete se kada čujete koliko Apple zarađuje

Domino Magazin 01.10.2018
Najluđi ranac do sada

Najluđi ranac do sada

Pomera se nezavisno od vas

Domino Magazin 01.10.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.