Apple iPhone 6s – najbolji od najboljih!
Pri ruci

Apple iPhone 6s – najbolji od najboljih!

Tizer: Telefon koji pomera granice!

Apple iPhone 6s – najbolji od najboljih!

Kompanija Apple je početkom meseca septembra predstavila nove iPhone 6s i iPhone 6s Plus telefone koji su se na domaćem tržištu u prodaji pojavili od 23. oktobra. Reč je o telefonima koji su na svim testovima pokazali maksimalnu superiornost u odnosu na konkurenciju i još jednom Apple postavili na tron, bar kada je svet pametnih telefona upitanju. Koliko je reč o moćnim uređajima najbolje govori i podatak da su isti za samo 3 dana prodati u preko 13 miliona primeraka što je apsolutni rekord ikada postavljen za startnu prodaju jednog pametnog telefona. Potpuno očekivano većina kupaca kako stranih, tako i domaćih je zainteresovana za model iPhone 6s koji je u odnosu na Plus model manji i kompaktniji, ali hardverski gotovo isti. Mi smo imali priliku da se malo detaljnije upoznamo sa njim i evo po čemu se izdvaja od svog prethodnika.

Apple na novom iPhone 6s telefonu vizuelno ništa nije menjao u odnosu na iPhone 6 – isti oblik, aluminjumsko kućište i raspored fizički vidljivih komponenti krase i novi iPhone 6s. Izrada je očekivano besprekorna i odmah po uzimanju telefona u ruke se vidi da je kompanija iz Kupertina maksimalno uložila u ovaj telefon. Sa druge strane novi iPhone 6s je hardverski daleko napredniji u poređenju sa svojim prethodnikom i to prvenstveno zbog snažnog 64-bitnog procesora i moćnog koprocesora koji je zadužen za koordinaciju ugrađenih senzora i ispomoć centralnom procesoru kod zahtevnih procesa. Od ostalih hardverski bitnih komponenti posebno se izdvaja Retina ekran dijagonale 4.7 inča i rezolucije 1334×750 piksela koji donosi kristalno jasnu sliku maksimalne detaljnosti i verno reprodukovanih boja. Upravo zbog Retina ekrana iPhone 6s je mnogo više od običnog pametnog telefona, on je centar dobre zabave i gedžet sa kojim možete uživati u multimediji visoke definicije.

Jača strana iPhone 6s telefona se krije i u njegovim mogućnostima za bežično povezivanje, kao i u revolucionarnoj 3D Touch tehnologiji koja omogućva pregled i upravljanje najrazličitijim sadržajima na jedan nov, inutitivniji i sasvim drugačiji način. Sa 3D Touch tehnologijom korisnik ima najviše benefita prilikom obavljanja svakodnevnih akcija, tj. prilikom pregleda poruka, mailova, video i slikovnih sadržaja, ali i prilikom kreiranja fotografija i selfija. Apple je novi iPhone 6s opremio i sa veoma snažnom prednjom FaceTime HD (5MP) i zadnjom iSight (12MP) kamericom koje donose gotovo savršene fotografije i selfije, ali i veoma kvalitetne video snimke koji u zavisnosti od potreba korisnika mogu dalje da se obrađuju. Pored iPhone 6s telefona Apple u pakovanju isporučuje i proverene EarPods slušalice, ali i odlično prateće uputstvo na preko 30 jezika (našeg za sada nema). Potpuno očekivano sa novim iPhone 6s telefon dolazi i novi iOS 9 koji je u odnosu na svog prethodnika bogatiji za preko 200 novih funkcija, kao i za zavidan broj sigurnosnih dodataka.

Suma sumarum novi iPhone 6s je na nas ostavio ozbiljno dobar utisak pogotovo 3D Touch tehnologija koja upotrebnu vrednost pomenutog podiže na najviši mogući nivo. I u vizuelnom i u hardverskom pogledu ovo je definitivno najbolji telefon na tržištu koji za sada nema adekvatnu konkurenciju. Kupci mogu da biraju između Silver, Space Gray, Gold i Rose Gold modela sa 16GB, 64GB i 128GB skladišnog prostora. Sjajna vest za domaće potrošače je da novi iPhone 6s telefon mogu da nabave i u WinWin Apple autorizovanim prodavnicama. Probajte novi iPhone 6s telefon, sigurni smo da će vas oduševiti!

Cena (sa PDV-om): od 96.890,00 dinara
Kontakt: WinWin

Komentari (1)

1 Komentar

 1. Dejan

  28.10.2015at3:47 pm

  Danas sam bio do WinWin radnje u TC Ušću i probao 3D Touch na novom iPhone 6s telefonu – totalno je cool! Još samo lovu da skupim 🙂

Ostavi komentar

*

 
Pri ruci

Više uPri ruci

Richard Mille ima Rambo sat %Post Title

Richard Mille ima Rambo sat

Izgleda opako i košta milionče

Domino Magazin 13.08.2018
Plutajući dron koji sprečava davljenje dece %Post Title

Plutajući dron koji sprečava davljenje dece

Ovo je stvarno dobro

Domino Magazin 13.08.2018
Samsung predstavio novi, moćni Galaxy Note9 %Post Title

Samsung predstavio novi, moćni Galaxy Note9

Uz visoke performanse tokom dana, sa novom S Pen olovkom i inteligentnom kamerom, ništa drugo ne drži korak sa životom korisnika kao Galaxy Note9

Domino Magazin 10.08.2018
Aplikacije koje jedu bateriju %Post Title

Aplikacije koje jedu bateriju

Evo i saveta za duže trajanje baterija

Domino Magazin 10.08.2018
I Fossil ima pametne satove %Post Title

I Fossil ima pametne satove

Izgledaju vrlo fino

Domino Magazin 08.08.2018
Kako prepoznati lažnu aplikaciju? %Post Title

Kako prepoznati lažnu aplikaciju?

Izbegnite viruse i druge probleme

Domino Magazin 07.08.2018
Baterije nikada neće biti mnogo bolje %Post Title

Baterije nikada neće biti mnogo bolje

Osuđeni ste na punjenje

Domino Magazin 06.08.2018
Mobilni telefoni kojima najmanje pada cena %Post Title

Mobilni telefoni kojima najmanje pada cena

Lako ćete ih prodati

Domino Magazin 25.07.2018
Leica ima nove satove %Post Title

Leica ima nove satove

Samo za buržujčine

Domino Magazin 24.07.2018
Samsung uskoro predstavlja sklopivi mobilni? %Post Title

Samsung uskoro predstavlja sklopivi mobilni?

Izgleda da stiže početkom sledeće godine

Domino Magazin 20.07.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.