IT

Xperia T3 stigla u Srbiju

Kupite ga od sledeće nedelje

Xperia T3 stigla u Srbiju

Kompanija Sony Mobile sinoć je na Private View zabavi obeležila dolazak elegantnog Xperia T3 pametnog telefona na srpsko tržište.

Veliki broj partnera iz regiona i predstavnika medija imao je priliku da se upozna sa ključnim karakteristikama ovog laganog i izuzetno tankog pametnog telefona. Događaju su takođe prisustvovali i modni dizajneri i druge poznate ličnosti, kao što su Bata Spasojević, Predrag Nerić, Valentina Obradović i mladi glumac Bojan Perić, koji potvrđuju sve jaču vezu između dizajna i tehnologije.

Tokom večeri, u opuštenoj i prijatnoj atmosferi, goste je zabavljao Blah Blah bend, a iznenađenje večeri bio je umetnički performans sinhronog plivanja, koji je na simboličan način predstavio lepotu i gracioznost proizvoda.

„U Sony Mobile-u cilj nam je stalno pomeranje granica u pogledu dizajna, što nas je dovelo do toga da stvorimo naš najlepši vrhunski pametni telefon – Xperia T3“, rekao je Ying Shao, dizajner proizvoda u Sony Mobile-u. Korak ka ostvarenju ovog cilja predstavlja i saradnja sa priznatim nemačkim fotografom Bendžaminom Kaufmanom i njegovim serijalom izvrsnih i jedinstvenih fotografija koje su inspirisane Xperia T3 pametnim telefonom.

Bendžaminove fotografije sadrže elemente prepoznatljivog dizajna modela Xperia T3, kombinujući boje i oblike koji odgovaraju elegantnom obliku njegovog kućišta. Jedinstveno „ogledalo“ od nerđajućeg čelika koje uokviruje uređaj predstavljeno je reflektujućim morskim talasima, dok su bela, crna i ljubičasta, odnosno varijante boja uređaja, takođe naznačene u paleti boja pejzaža koji ostavlja bez daha.   

Xperia T3 je pametni telefon stvoren za one koji žele da se istaknu u društvu. Predivno oblikovan, u kućištu od nerđajućeg čelika, koje „odražava“ svet oko vas, Xperia T3 je lagan i ultra tanak, a jednako ga je zadovoljstvo gledati i držati u ruci.

Savršen za korisnike za stilom koji ne žele da prave kompromise po pitanju dizajna ili tehnologije, Xperia T3 će biti dostupan u maloprodaji od sledeće nedelje po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 49.999,00 dinara.

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
IT

Više uIT

Apple namerno usporava stare telefone

I to čim izađe novi iPhone

Domino Magazin 25.09.2017

Najopasnija osoba na internetu je…

I dalje!

Domino Magazin 22.09.2017

Kako spasiti fajlove?

Ako ste ih greškom obrisali kod kopiranja

Domino Magazin 22.09.2017

Koristite Pirate Bay?

Imamo loše vesti

Domino Magazin 19.09.2017

Youtube uveo odličnu opciju

Može da vam koristi

Domino Magazin 19.09.2017

BenQ VZ2470H monitor

Elegancija je uvek u modi!

Domino Magazin 17.09.2017

BenQ ZOWIE XL2411

Samo za gejmere i ljubitelje multimedije…

Domino Magazin 16.09.2017

Koji je to peti element modernog poslovanja?

Computer Engineering i ove godine organizuje, sada već tradicionalnu, 14. po redu IT konferenciju

Domino Magazin 14.09.2017

Roboti sada prepoznaju i maskirane ljude

Ne, nije dobro...

Domino Magazin 11.09.2017

Teže ćete skidati stvari sa YouTube

Ukidaju se downloaderi

Domino Magazin 07.09.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.