Slika: Withings Body
IT

Withings Body

Pametna vaga za pametne životne navike!

Withings Body

Pametne vage su već neko vreme apsolutni hit u svetu, a posebno su popularne kod osoba koje se bore sa problemom viška kilograma i internim/kardiovaskularnim bolestima, ali i kod sportista, kako profesionalaca, tako i rekreativaca. Ovi uređaji ne nude samo veoma precizno merenje telesne težine, već su i vrhunski motivatori u borbi sa prekomernim naslagama sala, a mogu da mere i neke veoma bitne parameter, kao što su procenat količine vode u organizmu, procenat masnih naslaga i procenat mišićne mase. Takođe, pametne vage mogu da prate i progresiju korisnika kod vođenja dijeta i vežbanja, ali da budu i sjajni treneri koji svoje korisnike mogu da povedu na put ka zdravijem načinu života.

Kompanija Withings jedan je od najvećih proizvođača vrhunskih pametnih vaga na svetu i ime koje garantuje veoma visok kvalitet proizvoda u svakom pogledu. Relativno nov proizvod ove kompanije je pametna vaga pod nazivom Withings Body koja u poređenju sa sličnim konkurentskim rešenjima ide korak dalje. Konkretno, reč je o ultimativnoj pametnoj vagi čiji je glavni zadatak da svog vlasnika motiviše da razmišlja zdravije i pozitivnije o svom telu i organizmu, ali i da ga nauči da redovnim vežbanjem i pravilnom ishranom može da ostvari svoj krajnji cilj – vitku liniju i zdravo telo!

U fizičkom pogledu Withings Body je jedna obična vaga, koja se jako malo razlikuje od bilo koje druge mehaničke vage. Jedino što je vizuelno čini drugačijom je digitalni displej na kome se očitavaju razne informacije. U svakom drugom smislu ovo je posebna vaga – od izrade, preko funkcija koje nudi do načina na koji prikuplja informacije (o težini, količini vode u organizmu, procentu masti, procentu mišićne mase…). Vaga teži svega 2.1 kilogram i krcata je raznoraznim senziroma koji korisniku pružaju veoma detaljan uvid u stanje organizma. Konkretno osnovu Withings Body vage čini Position ControlTM tehnologija koja pruža kako precizno merenje telesne težine, tako i detaljnu procenu stanja organizma/tela. Zapravo, ona nudi ključne informacije koje su od fundamentalnog značaja svim sportistima i rekreativcima, sprtistima i rekreativcima…

Kako bi korisnika maksimalno motivisala Withings Body pametna vaga se lako može pretvoriti u personalnog trenera, ali i vernog, svakodnevnog pratioca u borbi sa viškom kilograma i lošim životnim navikama. Tako, Withings Body pametna vaga prati trend vežbanja i ukazuje svom korisniku kako da vežba i kako ispravno da se hrani. Vaga pokazuje i poslednjih 8 merenja dajući svom vlasniku detaljnu sliku o progresu ili pak o lošim rezultatima vežbanja i nepravilnoj ishrani. Kako je reč o pametnoj vagi tako je ista zamišljenja da komunicira sa pametnim uređajima poput pametnih telefona, tablet računara, desktop i mobilnih računara. Kompletna komunikacija se obavlja preko Bluetooth veze poslednje generacije, a proizvođač je kreirao i posebnu aplikaciju (Health Mate) koja se može koristiti na svim popularnim mobilnim i desktop platformama. Ista ima veoma jednostavno okruženje i nudi veoma precizne i detaljno razložene informacije o svakim aktivnostima koje vaga prati.

Možda i najjača svar koju nudi Withings Body pametna vaga je opcija da je koristi cela porodica. Konkretno, Whitings Body može da prepozna do osam korisnika i svaki od njih može imati svoje podatke nezavisno sinhronizovane sa svojim Health Mate profilom. Jednostavnije rečeno – ovo je pametna vaga za celu porodicu. Na kraju ostaje još da se istakne energetski aspekt Withings Body pametne vage – ona radi sa četiri AAA baterije sa kojima nudi autonomiju do 18 meseci – sjajno, zar ne?! I to bi u kratkim crtama bila Withings Body pametna vaga sa kojom svako vežbanje postaje lepše, izazovnije i motivisanije, a rezultati vrlo brzo vidljivi i jasni. Ovo je u biti pametna vaga koja svojim pametnim funkcijama pametno vodi svog vlasnika/korisnika ka zdravom načinu života i prirodnim navikama.

Cena (sa PDV-om): 18.000,00 dinara
Kontakt: iStyle

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
IT

Više uIT

Elon Musk pravi internet za CEO SVET

Satelitima će pokriti sve

Domino Magazin 22.02.2018
Google se sada bavi i zdravljem

Roboti i veštačka inteligencija preuzimaju dijagnostiku

Domino Magazin 22.02.2018
pozivnice-za-goste
Dizajn i slanje pozivnica nikada nije bilo lakše

Savršeno rešenje za venčanja, žurke, dečije rođendane...

Domino Magazin 20.02.2018
Koliko stvarno zrači vaš pametni telefon

Proverite listu modela

Domino Magazin 20.02.2018
Milioni mladih ljudi odlaze sa Facebooka

Prelaze na Instagram i Snapchat

Domino Magazin 14.02.2018
Winamp se vraća!

Nostalgija udara štreberea

Domino Magazin 13.02.2018
Facebook uvodi downvote taster

Nešto kao UNLIKE ali još gore

Domino Magazin 12.02.2018
Roboti menjaju i TV lica

Svi ćemo dobiti otkaze uskoro

Domino Magazin 09.02.2018
Jim Carrey izbrisao Facebook

Zbog Rusije

Domino Magazin 09.02.2018
Ovo je najvredniji brend na svetu

Ni Apple ni Google a tek ni Coca Cola

Domino Magazin 07.02.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.