Slika: Veritas Technologies lider i po ovogodišnjem Gartner-ovom magičnom kvadrantu
IT

Veritas Technologies lider i po ovogodišnjem Gartner-ovom magičnom kvadrantu

U kategoriji softvera za bekapovanje i oporavak podataka za data centre

Veritas Technologies lider i po ovogodišnjem Gartner-ovom magičnom kvadrantu

Veritas Technologies, globalni lider u upravljanju informacijama, objavio je danas da je osvojio Gartnerovo priznanje kao lider kvadranta  za softver za bekapovanje i oporavak podataka za data centre. Veritas je na poziciji lidera od kako je ovaj izveštaj prvi put objavljen 1999. godine i još uvek je vodeći po tržišnom udelu za softver namenjen bekapovanju i oporavku podataka (prema izveštaju za 2015. godinu).

Kompletan izveštaj možete (na engleskom jeziku) pročitiati na internetu, a video snimak Bena Gibsona, direktora marketinga kompanije Veritas, možete pogledati online. Pročitajte i blog zapis Skota Andersona, starijeg potpredsednika Veritas poslovne jedinice za rešenja za zaštitu informacija.

“Polaskani smo time što je Gartner pozicionirao Veritas Technologies za lidera u svakom od do sada objavljenih Magičnih kvadranata u kategoriji softvera za bekapovanje i oporavak podataka za data centre – rekla je Ana Pinczuk, stariji rukovodilac za proizvode u kompaniji Veritas. “Mislimo da ovo naglašava naše napore da svojim klijentima pružimo najinovativnija rešenja za upravljanje informacijama i potvrđuje izbor koji je napravilo na desetine hiljada velikih korporacija, uključujući 86% kompanija u klubu Fortune 500. Za savremeno poslovanja korporacija pokretano podacima, platforma NetBackup donosi do sada neviđene performanse. Pogotovo sitemima koji rade u “oblaku”, virtuelnim i fizičkim domenima, pružajući im objedinjenu zaštitu podataka.

Ključne inovacije nastavljaju da budu ono po čemu se Veritas razlikuje:

Shvatanje vrednosti “oblaka”: Bilo da kopije podataka prebacuje u “oblak” ili štiti radne procese u “oblaku”, NetBackup Cloud Connectors pojednostavljuje prelazak na oblak (integracija na klik) za širok dijapazon glavnih cloud servis provajdera, uključujući Amazon Web Services, Google Cloud Nearline Storage, Hitachi Cloud, i gotovo sve Amazon S3 kompatibilne platforme za skladištenje u “oblaku”.

Poboljšanje performansi i do 10x uz smanjivanje kapitalnih i operativnih troškova: NetBackup uređaji su najbrže rastuće integrisano rešenje za bekapovanje podataka koje obezbeđuje i opcije za brzu instalaciju.

Snažna opcija bekapovanja kao usluge: NetBackup Self-Service rešenje omogućava IT menadžerima, kao i pružaocima usluga managed servisa, da isporuče bekap i oporavak podataka u svojstvu usluge dostupne unutrašnjim i spoljašnjim klijentima, bilo na lokaciji korisnika, bilo na javnim ili pak privatnim cloud infrastrukturama.

Iz korena pojednostavljena zaštita za Oracle baze podataka: U sklopu NetBackup 7.7 softvera, kopilot za Oracle omogućava administratorima baza podataka da zadrže kontrolu nad primarnim operacijama bekapovanja i oporavka podataka (i to primenom njima poznatih RMAN alata), a da istovremeno bekap administrator ima kompletan uvid u aktivnosti.

Smanjen rizik u stalno promenljivom IT okruženju: NetBackup Intelligent Policies automatizuju otkrivanje i bekapovanje podataka, kako bi se smanjio rizik i obezbedilo da konstantno promenljiva VMware, Microsoft Hyper-V, SQL, i Oracle okruženja budu uvek zaštićena.

Najbolje performanse pri masovnim implementacijama: NetBackup je dokazao da može da pruži najviše performanse i skalabilnost za desetine hiljada virtuelnih mašina, najveće od velikih baza podataka, petabajte podataka u nekim od najvećih svetskih korporacija… Nezavisno uporedno ispitivanje performansi je potvrdilo zaključak da je NetBackup kralj “Scale4” metrike.

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
IT

Više uIT

Robot pomaže depresivnima

Možete da popričate sa njim na Facebook Messengeru

Domino Magazin 07.12.2017
Digitalizacija zdravstva u službi pacijenata, lekara i nauke

Jedan od izazova 21. veka

Domino Magazin 05.12.2017
Oni su prvi Bitcoin milijarderi

Sećate se braće Winklevoss

Domino Magazin 05.12.2017
Windows 10 dobija veliku izmenu

Stižu setovi

Domino Magazin 01.12.2017
Roboti će do 2030. godine uzeti poslove 800 miliona ljudi

I to nije baš sjajna vest

Domino Magazin 01.12.2017
Bitcoin je napravio – Elon Musk?

Luda teorija zavere

Domino Magazin 29.11.2017
Novi virus napada Facebook, Twitter i Google profile

Istraživači kompanije Bitdefender otkrili su novu verziju malwarea Terdot, čiji je kod zasnovan na kodu ozloglašenog bankarskog trojanca Zeus.

Domino Magazin 28.11.2017
Pravi se novi internet

Potpuno nezavistan i biće gotov za 5 godina

Domino Magazin 28.11.2017
Oglasi stižu na Facebook i u Srbiju

I evo kako će igledati

Domino Magazin 27.11.2017
Rusija se sveti Google-u?

Zbog Sputnika i RT koje izbacuju iz pretraga

Domino Magazin 23.11.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.