Slika: Veritas i Microsoft su na prvu godišnjicu Veritasove samostalnosti osnovali globalno strateško partnerstvo
IT

Veritas i Microsoft su na prvu godišnjicu Veritasove samostalnosti osnovali globalno strateško partnerstvo

Za upravljanje podacima u oblaku

Veritas i Microsoft su na prvu godišnjicu Veritasove samostalnosti osnovali globalno strateško partnerstvo

Veritas Technologies, lider u upravljanju informacijama i Microsoft su danas objavili osnivanje višegodišnjeg globalnog strateškog partnerstva sa ciljem da se organizacijama pomogne da koriste Microsoft Azure platformu, da se optimizuju za hibridna cloud okruženja i omogući da Veritasov Enterprise Vault.cloud servis izvršavaju na Azure platformi.

Ovo partnerstvo je nadogradnja dugoročnog odnosa koji su izgradili Veritas i Microsoft i obuhvata zajednički rad obe strane da se omoguće i združenim snagama prodaju hibridna cloud rešenja za skladištenje namenjena korisnicima obeju kompanija, a kako bi se obezbedio sveobuhvatan,  jednostavan i cenovno efektivan pristup upravljanju podacima u “oblaku”. Takva hibridna cloud rešenja za skladištenje će omogućiti da korisnici iskoriste prednosti “oblaka” kako bi smanjili svoje troškove skladištenja, a istovremeno povećali poslovnu agilnost, kao i da bi izvukli veću vrednost iz raspoloživih podataka, jednom uskladištenih u “oblaku”, preko kompletne palete Azure cloud servisa, uključujući naprednu analitiku i mašinsko učenje.

“Velike kompanije sve se više oslanjaju na računarstvo u “oblaku” da bi napredovale u digitalnoj transformaciji,” rekao je Majk Palmer, izvršni potpredsednik i direktor za proizvode u kompaniji Veritas. “Dok Veritas označava svoj prvu godišnjicu nezavisnosti, današnja objava označava prekretnicu ka ubrzanju cloud inicijativa za naše uzajamne mušterije, i otpočinje još efikasnijim načinima za premeštanje podataka na Azure infrastrukturu.”

“Klijenti kompanija Microsoft i Veritas su uživali u pogodnostima veoma komplementarnih tehnologija, fokusirnim na rešavanje IT izazova u data centru,” rekao je Džejson Zender, korporativni potpredsednik Microsoft Azure tima. “Danas, naše ojačano partnerstvo omogućava dublju integraciju, omogućavajući klijentima da lakše iskoriste prednosti fleksibilinosti i pouzdanosti na entreprajz nivou koje im Azure stavlja na raspolaganje.”

Nova rešenja usaglašena sa putovanjem klijenata ka hibridnom oblaku

U sklopu partnerstva, Veritas NetBackup 8.0 koji predstavlja perjanicu ponude rešenja za zaštitu podataka velikih kompanija, sada podržava skladišta uvezana sa Azure infrastrukturom u oblaku, poboljšavajući upravljanje životnim ciklusom podataka, optimizujući preseljenje podataka na Azure cloud skladište. Ovo obezbeđuje velikim organizacijama da snize troškove i povećaju operativne prednosti Azure platforme, dok istovremeno smanjuju potrebu za instalacijom dodatnog skladišta. Za mala i srednja preduzeća, Veritas Backup Exec 16 sada nudi podršku glatkog premeštanja bekapa podataka na Azure skladišta, skraćujući vreme i povezane troškove i doprinoseći štednji resursa.

Veritas takođe koristi snagu Azure platforme da podigne efikasnost svojih radnih procesa. Veritas je odabrao Azure za infrastrukturu na kojoj se u bek-endu pokreće njegov Enterprise Vault.cloud servis. Enterprise Vault.cloud omogućava vam da zadržavate informacije na osnovu definisanih politika da bi se olakšao proces eDiscovery-a, a takođe pomaže da Office 365 pretplatnici brzo pronađu arhivirane informacije onda kad su potrebne. Enterprise Vault.cloud će nastaviti da isporučuje unapređenu produktivnosti i funkcionalnosti za obezbeđivanje saobraznosti. Veritas je priznat kao lider na polju arhiviranja u lokalu i “oblaku”,  a njegova rešenja koja uključuju Enterprise Vault.cloud, već 13 godina u nizu, obezbeđuju mu poziciju u Garterovom magičnom kvadrantu za rešenja za arhiviranje informacija namenjena velikim korporacijama.

Za više informacije posetite link u nastavku: www.veritas.com/microsoft

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
IT

Više uIT

Šta su to Dead Dropovi

Da li ste videli USB na zidu?

Domino Magazin 15.12.2017
Adobe sada koristi veštačku inteligenciju

Kako biste vi lakše retuširali fotke

Domino Magazin 14.12.2017
Šta se u Srbiji tražilo na Google ove godine?

Nešto je očekivano ali nešto i ne

Domino Magazin 13.12.2017
Bivši šef u Facebooku se kaje

Zato što je napravio nešto tako strašno

Domino Magazin 13.12.2017
Apple kupuje Shazam?

Za 400 miliona dolara

Domino Magazin 13.12.2017
Google menja pretraživanje

Ovo bi trebalo da znate

Domino Magazin 11.12.2017
Robot pomaže depresivnima

Možete da popričate sa njim na Facebook Messengeru

Domino Magazin 07.12.2017
Digitalizacija zdravstva u službi pacijenata, lekara i nauke

Jedan od izazova 21. veka

Domino Magazin 05.12.2017
Oni su prvi Bitcoin milijarderi

Sećate se braće Winklevoss

Domino Magazin 05.12.2017
Windows 10 dobija veliku izmenu

Stižu setovi

Domino Magazin 01.12.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.