Vaš Giga Majstor!
IT

Vaš Giga Majstor!

Nepo System

Vaš Giga Majstor!

Tehnološki napredak diktira tempo naših života. Svedoci smo neverovatnih napredaka u poslednje dve decenije. Ne postoji segment našeg društva koji se nije promenio drastično, a samim tim i naše navike i potrebe postaju drugačije. Deo koji je najviše da kažemo pogođen, a nisu nam za to potrebne nikakve analize, razna istraživanja, jer sve više dolazi do izražaja, jeste naše slobodno vreme. Nedostatak vremena je postao hroničan, na poslu, kod kuće, evidentno je da su ljudi počeli da razmišljaju drugačije, pokušavajući da se izbore sa svakodnevnicom. Najbolji poklon koji danas možete dati nekom jeste da dobije više slobodnog vremena.

Nepo System, kompanija koja je u svega par godina postala lider na tržištu servisa IT opreme i malih kućnih aparata je došla na vodeću poziciju zahvaljujući pre svega drugačijim razmišljanjem od ostalih, velikim zalaganjem i proaktivnošću. Inovatori po pitanju približavanja na relaciji klijent-kompanija, komunikacija na razne načine da korisnik sam može odabrati na koji način želi da ima interakciju sa firmom kojoj je ukazao poverenju i uređaj doneo na servis, Nepo System se danas može pohvaliti još jednim načinom da bude bliži korisniku.

Dugogodišnja saradnja najvećeg servisnog centra  i jednog od najvećih trgovinskih lanaca IT opreme u našoj zemlji, gde je kroz vreme dobra saradnja prerasla u partnerstvo, Nepo System i Gigatron su pokrenuli novu uslugu koja će nesumnjivo samim korisnicima doneti veliku dobrobit.

Notebook je u zadnje vreme usporio sa radom, niste sigurni šta je u pitanju? Vreme je za zamenu grafičke karte jer postojeća više ne zadovoljava tehničku specifikaciju nove igre koju ste željno iščekivali? Pratite trendove, želite da zamenite hard disk za SSD i dodate još memorije? Hoćete da pređete na novi operativni sistem? Fizički ste oštetili uređaj? Imate problema sa štampačem? Projektor ne prikazuje sliku? Hoćete da kupite komponentu i ugradite na licu mesta? Brine vas sigurnost, potreban je antivirus? Nikakav problem, Nepo System i Gigatron imaju odgovore na sva pitanja. Dođite u najbližu prodavnicu i upoznajte se sa Giga Majstorom.

Giga Majstor je projekat koji su Nepo System i Gigatron zajedno pokrenuli u cilju da korisnik u svojoj neposrednoj blizini ima svog majstora za IT opremu. Dovoljno je samo doći u Gigatron radnju sa uređajem gde će korisnik biti upućen na tehničara iz Nepo Systema koji će prihvatiti uređaj, zavesti ga u informacioni sistem i time uređaj dobija svoj jedinstveni broj. U zavisnosti od servisne informacije korisnik će sačekati da se ista obavi ili će dobijati obaveštenja putem emaila, sms-a ili telefonskog poziva, a status svog uređaja može pratiti i preko portala Nepo System-a.

Ujedinjenjem dve delatnosti koje su usko povezane Nepo System i Gigatron pružaju tržištu novu vrstu usluge gde se na prvom mestu stavlja korisnik i njegovo utrošeno vreme. Dolaskom da kažemo u komšiluk obraća se pažnja na mikro tržište i nastupa se lokalno jer želja je da korisnik dobije kompletnu uslugu, od kupovine uređaja do upgrade-a ili održavanja istog. Ovakav inovativan pristup omogućiće da se bolje sagledaju same potrebe korisnika, veliki sistemi pružaju ruku i dolaze na prag ka krajnjem korisniku tražeći od njega da ukazano poverenje potvrdi sa još jednom uslugom koju će prihvatiti.

Nepo System je uvek želeo da pruži kvalitetnu uslugu, prevaziđe očekivanja klijenta i svojim širokogrudnim razmišljanjem, pristupom i slušanjem korisnika osvoji poverenje. Sada se lestvica podiže za jedan stepenik, komšija Giga Majstor stoji na raspolaganju za sva pitanja, popravke, nedoumice i servisne intervencije. Posetite vašeg komšiju i slobodno pitajte tehničke stvari koje ste hteli oduvek da znate, a niste imali koga da pitate.

U ovom trenutku vašeg Giga Majstor-a možete posetiti na sledećim lokacijama u Gigatron radnjama:

Beograd, Radnja G39, Novi Beograd, Antifašističke borbe 17

Beograd, Radnja G3, Žička 18-20

Novi Sad, Radnja G13, Jevrejska 15

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

IT

Više uIT

Google: Najtraženija reč u Srbiji je – ZADRUGA

Google: Najtraženija reč u Srbiji je – ZADRUGA

Objavljena lista najpopularnijih pojmova

Domino Magazin 12.12.2018
Upoznajte Business&IT časopis!

Upoznajte Business&IT časopis!

Jedini časopis nekomercijalnog karaktera koji obrađuje informacione tehnologije iz dva ugla – tehnološkog i poslovnog

Domino Magazin 11.12.2018
Rejting na društvenim mrežama u Srbiji za novembar

Rejting na društvenim mrežama u Srbiji za novembar

Najuspešnije medijske stranice prati Storyclash

Domino Magazin 10.12.2018
Google Translate više neće diskriminisati

Google Translate više neće diskriminisati

Sada ne prevodi samo u muški rod

Domino Magazin 10.12.2018
Najveći Instagram mitovi

Najveći Instagram mitovi

Svi veruju u njih, ali oni nisu istiniti

Domino Magazin 05.12.2018
LG predstavlja fleksibilni OLED Open Frame displej

LG predstavlja fleksibilni OLED Open Frame displej

Uz oznaku OLED fleksibilnosti, jedini limit instalaciji displeja je mašta

Domino Magazin 29.11.2018
Facebook potvrdio kvar

Facebook potvrdio kvar

Stare poruke se vraćaju

Domino Magazin 29.11.2018
16 kamera u jednom telefonu?

16 kamera u jednom telefonu?

LG radi na tome

Domino Magazin 28.11.2018
Amerika lobira protiv Huawei

Amerika lobira protiv Huawei

Plaše se prisluškivanja

Domino Magazin 27.11.2018
Anonymousi tvrde da su otkrili veliku informacionu tajnu službu

Anonymousi tvrde da su otkrili veliku informacionu tajnu službu

Radi u Evropi ali za Veliku Britaniju i SAD

Domino Magazin 26.11.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.