Prodato 4 miliona iPhone-a

Osnivač i predsednik Apple-a, Steve Jobs objavio je da je do sada prodato čak 4 miliona njihovog najpopularnijeg proizvoda, smartphonea koji je izazvao pravu revoluciju u mobilnoj industriji - iPhonea.

Ako se uzme u obzir da je u prodaji tek 200 dana, dolazi se do brojke od 20 hiljada prodatih komada dnevno. Uprkos visokoj ceni, poprilično restriktivnoj prirodi software-a i vrlo često limitiranoj dostupnosti na nekima od najvećih svetskih tržišta, iPhone je pronašao svoj put do miliona korisnika i pomogao Apple-u da doživi još jedan – istorijski uzlet i najavi proizvodnju još 12 miliona novih iPhone-a za 2008.

Mnogi nedostatci koji su do sada pronađeni očito nisu previše zasmetali krajnjim korisnicima, pa samo ostaje da se sačeka i vidi šta će biti s najavljenim iPhone-om 2.0 na kom bi svi ti nedostaci trebalo da budu ispravljeni.

2 thoughts on “Prodato 4 miliona iPhone-a”

  1. Jos jedan genijalno plasiran proizvod od apple-a, koji tuče konkurenciju samo zahvaljujući najboljem marketingu i najboljem plasmanu proizvoda. Ko pak hoće bolji proizvod i to po nižoj ceni, svakako će pogledati japanske konkurente i odabrati mnogo bolju stvar od iphone-a. Manje popularnu, ali kvalitetniju!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *