Slika: Novi HP igrački računari
IT

Novi HP igrački računari

Omen u laptop i desktop verziji

Novi HP igrački računari

HP je danas predstavio novi OMEN by HP portfolio, napravljen ekskluzivno za gejmere koji traže najnovije u PC inovacijama, sa snagom i performansama koje dominiraju.

Porodicu OMEN by HP gejmerskih računara odlikuju tri modela modernog, novog izgleda, izbalansiranih cena i karakteristika, koji će podići gejmersko iskustvo na viši nivo. OMEN laptop računari su osmišljeni da pruže impresivno korisničko iskustvo uz elegantne laptop performanse. Modeli OMEN laptopova stižu sa IPS ekranima dijagonala od 15,6 i 17,3 inča koji su dostupni u FullHD1 i 4K2 rezolucijama, koje će pojačati igračko iskustvo zapanjujuće realnim vizualima. Zvučni efekti su jasni i čisti zahvaljujući ekspertskom audio podešavanju od strane Bang & Olufsena i HP Audio Boost tehnologije, koji daju i odličnu dubinu zvuka preko dvokanalnih zvučnika, omogućavajući gejmerima vrhunski zvuk.

OMEN laptop računari su napravljeni za igranje

Sa odlikama poput tastature sa pozadinskim “zmajevski crvenim” osvetljenjem, kao i OMEN brendingom tastature i na poklopcu sa mrežastom površinom, OMEN laptop računari se hlade dvostrukim ventilatorom koji omogućava njegove top performanse. Baterija kapaciteta od 62 vata je smeštena ravno i prema prednjoj ivici uređaja kako bi površina za hlađenje bilo što veća, a tok vazduha što bolji, bez žrtvovanja performansi. Moćni NVIDIA GTX 965M grafički procesor (dostupan na određenim modelima) i Intel Core i7 četvorojezgarni procesori do šeste generacije3 predstavljaju opremu sa kojom gejmer može stati pred svaki izazov ili izazivača.

OMEN by HP desktop računari sertifikovani za virtuelnu realnost, sa najnovijom NVIDIA grafikom

Projektovani sa snažnim performansama i podešavanjima za virtuelnu realnost, OMEN desktop modeli se odlikuju najnovijim NVIDIA GeForce GTX 1080 grafičkim jedinicama za savršeno gejmersko iskustvo. Otključani Intel Core™ i7 procesor3 donosi performanse koje su potrebne najzahtevnijim igrama i najboljem doživljaju VR-a. Opciono tečno hlađenje, kao napredni sistem hlađenja, radi tiho i hladi sistem tako da eliminiše mogućnost kašnjenja video signala. Zahvaljujući mogućnosti pristupa hardveru bez alata, gejmerima je omogućeno da jednostavno nadograde OMEN desktop sisteme.

OMEN Desktop računari se karakterišu novim OMEN logotipom na jedinstveno dizajniranom kućištu od brušenog metala i HP LED osvetljenju koje reaguje na nivo performansi u skladu sa podešavanjima od strane gejmera.

Očekuje se da će OMEN laptop računari sa ekranom dijagonale 15,6 i 17,3  inča, i OMEN desktop računari, u našoj zemlji biti dostupni od kraja juna.

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
IT

Više uIT

Šta se u Srbiji tražilo na Google ove godine?

Nešto je očekivano ali nešto i ne

Domino Magazin 13.12.2017
Bivši šef u Facebooku se kaje

Zato što je napravio nešto tako strašno

Domino Magazin 13.12.2017
Apple kupuje Shazam?

Za 400 miliona dolara

Domino Magazin 13.12.2017
Google menja pretraživanje

Ovo bi trebalo da znate

Domino Magazin 11.12.2017
Robot pomaže depresivnima

Možete da popričate sa njim na Facebook Messengeru

Domino Magazin 07.12.2017
Digitalizacija zdravstva u službi pacijenata, lekara i nauke

Jedan od izazova 21. veka

Domino Magazin 05.12.2017
Oni su prvi Bitcoin milijarderi

Sećate se braće Winklevoss

Domino Magazin 05.12.2017
Windows 10 dobija veliku izmenu

Stižu setovi

Domino Magazin 01.12.2017
Roboti će do 2030. godine uzeti poslove 800 miliona ljudi

I to nije baš sjajna vest

Domino Magazin 01.12.2017
Bitcoin je napravio – Elon Musk?

Luda teorija zavere

Domino Magazin 29.11.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.