lg

Novi Eee

Asus Eee PC 1015PEM Dual Core netbook

Unapređene performanse sa dvojezgarnim Intel Atom procesorom

Kompanija Asus je danas predstavila Eee PC 1015PEM sa najnovijim Intel Atom N550 procesorom sa dva jezgra. Zahvaljujući ovom procesoru 1015PEM ima neuporedivo bolje performanse od drugih netbookova baziranih na Atom procesoru.

Nikad bolje performanse

Procesor sa dva jezgra čini Eee PC 1015PEM trenutno najbržim netbookom sa ekranom dijagonale 10,1 inča na našem tržištu. Sveukupne performanse sistema su bolje za najmanje 23 procenta, u odnosu na modele koji imaju Atom procesor sa jednim jezgrom. Sada čak i zahtevan softver, kao što je Adobe Flash, radi bez problema.

Ekskluzivna Asusova Super Hybrid Engine tehnologija omogućava da i pored poboljšanih performansi autonomija rada bude i do neverovatnih 13 sati.

Kada je prostor za skladištenje podataka u pitanju, 1015PEM raspolaže hard diskom kapaciteta 250 GB ili 320 GB, ali i sa 500 GB prostora na ASUS online serverima, što ga čini idealnim alatom za „cloud computing“.

Konektori za svaku priliku

Svakako najzanimljiviji detalj, bar kada su konektori u pitanju, jeste USB 3.0 koji omogućava i do deset puta brži prenos podataka u odnosu na USB 2.0 standard. Velika prednost je i mogućnost punjenja raznih uređaja preko USB porta, čak i kada je netbook ugašen. Sinhronizacija sa drugim mobilnim uređajima pomoću Bluetooth 3.0 je i do osam puta brža u odnosu na prethodni Bluetooth standard. 

Boje za svačiji ukus

Asus će Eee PC 1015PEM tržištu ponuditi u više boja i nijansi, pa će tako kupci moći da biraju između „Silky Red“, „Midnight Blue“ i „Glossy Pink“ varijanti. Za one koji vole standardnije boje tu su mat i sjajna crna i bela.

Cena i dostupnost

 

Eee PC 1015PEM se na tržištu Srbije očekuje krajem septembra, a preporučena maloprodajna cena je 37.990 dinara.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *