lg

Ninja Steve Jobs

Trač veka IT industrije

Pazite najgotivniji trač iz IT industrije od kada je napravljen prvi računar pa do danas. Steve Jobs, svetski guru i prvi čovek kompanije Apple je navodno u Japanu uhapšen zato što je na aerodromu vitlao Ninja oružjem. Aerodromski službenik je bio neljubazan prema jednoj staroj baki a onda je Steve Jobs potegao Hattori Hanzo katanu i objasnio mu neke stvari.

Skoro da je tako, ali ne zaboravite da je to IT industrija gde je najzabavnija stvar u toku godine trenutak kada isti taj Steve gikovima predstavi novi računar ili u boljem slučaju mp3 plejer.

 

Dakle, šta se stvarno dogodilo. Policajci su navodno zaustavili Jobsa zbog nošenja samurajskog oružja. Kada su pokušali da ga uhapse, on im je objasnio da teško da planira da otme avion, pošto planira da leti svojim ličnim avionom. Onda su valjda shvatili koga su pokušali da privedu pa su ga pustili. Aerodromske vlasti su potvrdile da se incident dogodio, ali nisu saopštile ko je bio akter, dok Apple mudro ćuti. To znači da se ovo zaista dogodilo.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *