Nepo System – Vaš servisni centar!
IT

Nepo System – Vaš servisni centar!

Najveći servisni centar u našoj zemlji

Nepo System – Vaš servisni centar!

Nepo System je najveći servisni centar u našoj zemlji i nastao je na ideji da klijentu treba pružiti kvalitetnu uslugu koja će prevazići njegova očekivanja. Imajući u vidu da se za delatnost servisa ne može reći da je zahvalan vid posla jer klijent dolazi sa nefunkcionalnim uređajem u ruci i sa vidnim nezadovoljstvom, potrebna je posebna vrsta pristupa, interne organizacije i selekcije kadrova da kompanija nađe svoje mesto na tržištu i ostavi svoj lični pečat. Da bi privukla klijente i u kasnijem periodu ih zadržala, kompanija mora da ponudi nov, drugačiji način rada, nešto o čemu će klijent pričati, jer je preporuka najbolja reklama. Ići u korak sa trendovima na tržištu, evoluirati, imati širi pogled, gledati dalje od drugih, to su sve vrednosti koje stvaraju i oblikuju Nepo System postavljajući ga na vodeće mesto u svojoj delatnosti.

Od momenta kada klijent uđe u prostorije Nepo System-a, bez obzira koji komad opreme imao u ruci, ima na raspolaganju ceo tim ljudi koji će se baviti problematikom uređaja koji je doneo na servis. Od prijemnog odeljenja koje vrši inicjalnu proveru uređaja i unos podataka koji će korisniku kasnije značiti jer dobija svoj unikatni broj u sistemu koji je identifikator njegovog uređaja. Potom tehničara koji će uraditi dijagnostiku i dati predlog popravke uređaja bez obzira da li je u garantnom ili vangarantnom roku. Do korisničkog centra koji je na raspolaganju za bilo kakav vid dodatne informacije ili konsultacije, da kažemo vezivno tkivo između klijenta i tehničara. Ovo su samo segmenti kompanije sa kojima klijent ima interakciju, postoji i dugi niz pozadinskih procesa koji se događaju, a opet su nevidljvi za oko klijenta. Svaki zaposleni u Nepo System-u pristupa odgovorno, sistematično i precizno, jer želi da pruži klijentu kvalitetnu uslugu i prevaziđe sva njegova očekivanja. Dobra selekcija kadrova je doprinela jasnom profilisanju kompanije na tržištu jer starije kolege pored znanja prenose novim kolegama i kodeks ponašanja koji se zasniva na uzajamnom poštovanju, toleranciji i međusektorskoj saradnji na efikasnom rešavanju problema.

Znajući da je vreme resurs neprocenjive vrednosti, servis je tokom svojih 5 godina postojanja radio na objedinjavanju usluga gde se klijentu na jednom mestu mogu ponuditi najraznovrsnije servisne usluge u vidu servisa laptop i desktop uređaja, televizora i monitora, štampača, projektora, mobilnih telefona i tableta kao i usluga, spasavanja podataka, reparacija komponenti, produžene garancije, terenske popravke, preuzimanja uređaja na teritoriji cele zemlje…

Neumornim radom, maksimalnim angažovanjem i krajnjom posvećenošću svakom slučaju, Nepo System je pokazao ozbiljnost, zrelost i mudrost koje imaju samo velike kompanije ovog tipa u svetu. Zahvaljujući takvom pristupu, pod jednim krovom našao se veliki broj vodećih svetskih brendova u svojim branšama koji su u Nepo System-u pronašli pouzdanog partnera. Na jednom mestu se mogu servisirati uređaji velikih proizvođača kao što su Dell, Samsung, HP, Epson, Kyocera, BenQ, Acer, Panasonic, Philips, Blaupunkt, Hisesnse, TCL, Grunding, Sharp, Sencor, Prestigio…

U saradnji sa vodećim domaćim maloprodajnim lancima kao što su Gigatron, Tehnomanija, BC Group i EWE, Nepo System radi kompletnu logistiku preuzimanja uređaja koji su klijenti doneli na servis. Korisnik može doneti uređaj u bilo kojoj maloprodajnoj radnji, isti će biti zaveden pod unikatnim brojem, preuzet i predat u ovlašćeni servis. Nakon toga servis komunicira sa korisnicima pružajući im validne informacije tokom celog procesa dok je uređaj na servisu.

Zahvaljujući saradnji sa najvećim svetskim dobavljačima, Nepo System je u mogućnosti da korisnicima pruži pristup lageru od preko 700000 artikala iz različitih sfera IT industrije. Od serverskih delova, do potrošačke elektronike u saradnji sa prodajnim timom Nepo System-a, postoji mogućnost kreiranja porudžbina krojenih po potrebama klijenta. S obzirom na saradnju sa velikim brojem brendova servis ima i svoj lager rezervnih delova i korisnicima uvek može pružiti dostupnost ka baterijama, adapterima, panelima i ostalim delovima bez obzira da li je u pitanju računar, televizor, projektor ili neki drugi uređaj.

Sa jasnom vizijom kako treba da izgleda i funkcioniše moderan servis današnjice, pažljivim planiranjem svakog koraka u dugoročnom procesu razvitka, Nepo System kreira novi vid rada sa klijentima pružajući im na jednom mestu raznovrsnost usluga kakva se može samo poželeti.  Na taj način dolazi do mogućnosti ispunjavanja različitih potreba klijenta, što doprinosi smanjenju utrošenog vremena i povećanja zadovoljstva istih.

Više o Nepo System servisnom centru možete saznati na ovom link-u

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
IT

Više uIT

Pošaljite mail sebi iz budućnosti  %Post Title

Pošaljite mail sebi iz budućnosti

Da li biste smeli?

Domino Magazin 16.08.2018
LG veštačka inteligencija vam sada sređuje odeću  %Post Title

LG veštačka inteligencija vam sada sređuje odeću

LG Styler uređaji na bazi veštačke inteligencije na IFA sajmu

Domino Magazin 15.08.2018
Facebook vam ograničava korišćenje  %Post Title

Facebook vam ograničava korišćenje

Nema više satima blejanja na Fejsu

Domino Magazin 14.08.2018
Rejting na društvenim mrežama u Srbiji za jul  %Post Title

Rejting na društvenim mrežama u Srbiji za jul

Najuspešnije medijske stranice prati Storyclash

Domino Magazin 13.08.2018
Kad štampač otkaže poslušnost  %Post Title

Kad štampač otkaže poslušnost

Nepo System rešava problem!

Domino Magazin 13.08.2018
Samsung napravio ekran koji ne može da se polomi  %Post Title

Samsung napravio ekran koji ne može da se polomi

I stiže na mobilne uređaje

Domino Magazin 07.08.2018
Facebook sada i pomaže u muvanju  %Post Title

Facebook sada i pomaže u muvanju

Upoznavanje preko Dating opcije

Domino Magazin 06.08.2018
Apple pokupio kajmak: Ovce su za šišanje  %Post Title

Apple pokupio kajmak: Ovce su za šišanje

Najveća zarada ikad i pored pada prodaje

Domino Magazin 02.08.2018
Zašto Google Translate izbacuje jeziva proročanstva?  %Post Title

Zašto Google Translate izbacuje jeziva proročanstva?

Nije crna magija u pitanju

Domino Magazin 01.08.2018
Panika na IT tržištu  %Post Title

Panika na IT tržištu

Facebook potonuo, baš kao i Netflix

Domino Magazin 01.08.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.