Nepo System – Vaš servisni centar!
IT

Nepo System – Vaš servisni centar!

Najveći servisni centar u našoj zemlji

Nepo System – Vaš servisni centar!

Nepo System je najveći servisni centar u našoj zemlji i nastao je na ideji da klijentu treba pružiti kvalitetnu uslugu koja će prevazići njegova očekivanja. Imajući u vidu da se za delatnost servisa ne može reći da je zahvalan vid posla jer klijent dolazi sa nefunkcionalnim uređajem u ruci i sa vidnim nezadovoljstvom, potrebna je posebna vrsta pristupa, interne organizacije i selekcije kadrova da kompanija nađe svoje mesto na tržištu i ostavi svoj lični pečat. Da bi privukla klijente i u kasnijem periodu ih zadržala, kompanija mora da ponudi nov, drugačiji način rada, nešto o čemu će klijent pričati, jer je preporuka najbolja reklama. Ići u korak sa trendovima na tržištu, evoluirati, imati širi pogled, gledati dalje od drugih, to su sve vrednosti koje stvaraju i oblikuju Nepo System postavljajući ga na vodeće mesto u svojoj delatnosti.

Od momenta kada klijent uđe u prostorije Nepo System-a, bez obzira koji komad opreme imao u ruci, ima na raspolaganju ceo tim ljudi koji će se baviti problematikom uređaja koji je doneo na servis. Od prijemnog odeljenja koje vrši inicjalnu proveru uređaja i unos podataka koji će korisniku kasnije značiti jer dobija svoj unikatni broj u sistemu koji je identifikator njegovog uređaja. Potom tehničara koji će uraditi dijagnostiku i dati predlog popravke uređaja bez obzira da li je u garantnom ili vangarantnom roku. Do korisničkog centra koji je na raspolaganju za bilo kakav vid dodatne informacije ili konsultacije, da kažemo vezivno tkivo između klijenta i tehničara. Ovo su samo segmenti kompanije sa kojima klijent ima interakciju, postoji i dugi niz pozadinskih procesa koji se događaju, a opet su nevidljvi za oko klijenta. Svaki zaposleni u Nepo System-u pristupa odgovorno, sistematično i precizno, jer želi da pruži klijentu kvalitetnu uslugu i prevaziđe sva njegova očekivanja. Dobra selekcija kadrova je doprinela jasnom profilisanju kompanije na tržištu jer starije kolege pored znanja prenose novim kolegama i kodeks ponašanja koji se zasniva na uzajamnom poštovanju, toleranciji i međusektorskoj saradnji na efikasnom rešavanju problema.

Znajući da je vreme resurs neprocenjive vrednosti, servis je tokom svojih 5 godina postojanja radio na objedinjavanju usluga gde se klijentu na jednom mestu mogu ponuditi najraznovrsnije servisne usluge u vidu servisa laptop i desktop uređaja, televizora i monitora, štampača, projektora, mobilnih telefona i tableta kao i usluga, spasavanja podataka, reparacija komponenti, produžene garancije, terenske popravke, preuzimanja uređaja na teritoriji cele zemlje…

Neumornim radom, maksimalnim angažovanjem i krajnjom posvećenošću svakom slučaju, Nepo System je pokazao ozbiljnost, zrelost i mudrost koje imaju samo velike kompanije ovog tipa u svetu. Zahvaljujući takvom pristupu, pod jednim krovom našao se veliki broj vodećih svetskih brendova u svojim branšama koji su u Nepo System-u pronašli pouzdanog partnera. Na jednom mestu se mogu servisirati uređaji velikih proizvođača kao što su Dell, Samsung, HP, Epson, Kyocera, BenQ, Acer, Panasonic, Philips, Blaupunkt, Hisesnse, TCL, Grunding, Sharp, Sencor, Prestigio…

U saradnji sa vodećim domaćim maloprodajnim lancima kao što su Gigatron, Tehnomanija, BC Group i EWE, Nepo System radi kompletnu logistiku preuzimanja uređaja koji su klijenti doneli na servis. Korisnik može doneti uređaj u bilo kojoj maloprodajnoj radnji, isti će biti zaveden pod unikatnim brojem, preuzet i predat u ovlašćeni servis. Nakon toga servis komunicira sa korisnicima pružajući im validne informacije tokom celog procesa dok je uređaj na servisu.

Zahvaljujući saradnji sa najvećim svetskim dobavljačima, Nepo System je u mogućnosti da korisnicima pruži pristup lageru od preko 700000 artikala iz različitih sfera IT industrije. Od serverskih delova, do potrošačke elektronike u saradnji sa prodajnim timom Nepo System-a, postoji mogućnost kreiranja porudžbina krojenih po potrebama klijenta. S obzirom na saradnju sa velikim brojem brendova servis ima i svoj lager rezervnih delova i korisnicima uvek može pružiti dostupnost ka baterijama, adapterima, panelima i ostalim delovima bez obzira da li je u pitanju računar, televizor, projektor ili neki drugi uređaj.

Sa jasnom vizijom kako treba da izgleda i funkcioniše moderan servis današnjice, pažljivim planiranjem svakog koraka u dugoročnom procesu razvitka, Nepo System kreira novi vid rada sa klijentima pružajući im na jednom mestu raznovrsnost usluga kakva se može samo poželeti.  Na taj način dolazi do mogućnosti ispunjavanja različitih potreba klijenta, što doprinosi smanjenju utrošenog vremena i povećanja zadovoljstva istih.

Više o Nepo System servisnom centru možete saznati na ovom link-u

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
IT

Više uIT

Facebook testira opciju unsend  %Post Title

Facebook testira opciju unsend

Za Messenger

Domino Magazin 15.10.2018
Izrada sajta na klik - 30 minuta i gotovo!  %Post Title

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

Samostalno, bez mnogo muka i znanja do vrhunskog Web sajta za Vaše preduzeće

Domino Magazin 12.10.2018
Ingram Micro uspostavio stratešku saradnju sa Veritas Technologies  %Post Title

Ingram Micro uspostavio stratešku saradnju sa Veritas Technologies

U Jugoistočnoj Evropi

Domino Magazin 12.10.2018
Britanija uvodi poseban porez Fabooku?  %Post Title

Britanija uvodi poseban porez Fabooku?

Zbog mentalnog zdravlja

Domino Magazin 12.10.2018
Rejting na društvenim mrežama u Srbiji za septembar  %Post Title

Rejting na društvenim mrežama u Srbiji za septembar

Najuspešnije medijske stranice prati Storyclash

Domino Magazin 11.10.2018
Slavne osobe čije ime ne smete da Googlate  %Post Title

Slavne osobe čije ime ne smete da Googlate

Ako nećete virus

Domino Magazin 11.10.2018
Facebook hoće da vas snima po kući  %Post Title

Facebook hoće da vas snima po kući

Imaju novi uređaj

Domino Magazin 11.10.2018
Kvar na Facebooku onemogućio deaktiviranje  %Post Title

Kvar na Facebooku onemogućio deaktiviranje

Da li je stvarno kvar?

Domino Magazin 10.10.2018
IT oblakoder – integracija je ključ uspešnog poslovanja!  %Post Title

IT oblakoder – integracija je ključ uspešnog poslovanja!

15. po redu IT konferencija kompanije COMING

Domino Magazin 08.10.2018
Da li može da se vidi ko vam gleda profil na Facebooku?  %Post Title

Da li može da se vidi ko vam gleda profil na Facebooku?

Konačno odgovoreno

Domino Magazin 08.10.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.