Miševi koji hodaju po staklu

Logitech revolucija

Zamislite da vaš miš može da se kreće po staklu. Ne verujete da je to moguće? Onda je vreme da upoznate Logitech Darkfild miševe…

Performance MX

Performance MX u dizajnerskom smislu dosta podseća na MX Revolution, šta više za njegovu izradu je i upotrebljen kalup pomenutog miša, s tim da su se kreatori odlučili za nešto zaobljenije ivice i kombinaciju tamno plave i crne plastike. Poseduje fleksibilan sistem za punjenje baterije, tako da ga možete dopunjavati preko računara ili utičnice u zidu i dok ga koristite. Njegova glavna prednost u odnosu na sve ostale miševe leži u Darkfild tehnologiji. Pomenuta koristi mikroskopiju tamnog polja za detektovanje mikroskopskih čestica i mikroogrebotina, umesto da za referentne tačke koristi samu površinu. Senzor u mišu posmatra čiste prostore stakla kao što ljudsko oko vidi čisto noćno nebo – kao tamnu pozadinu na kojoj se čestice prašine vide kao svetle tačke i u odnosu na njih interpretira kretanje.

Cena (sa PDV-om): 11.426,00 din

Anywher MX

Ovo je miš namenjen vlasnicima notebook računara i svojim vizuelnim identitetom dosta podseća na legendarni VX Nano. Lepih je kontura, prirodno dobro leži u skoro svakoj šaci, a tasteri na njemu za kretanje napred (forward) i nazad (back) po stranicama se nalaze tik iznad palca i omogućavaju efikasno surfovanje Internetom. Anywher MX koristi isti senzor kao i Performance MX, samo je od njega znatno manji i upravo u tome je suštinska razlika između njih. Sve ostale karakteristike su im potpuno identične.

Cena (sa PDV-om): 9.148,00 din
Computerland – www.computerland.rs

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *