lg

Mini za muškarce

Netbook iz HP-a

HP je poslednjom generacijom Mini netbook-ova zaplovio u modne vode, pokušavajući da spoji eleganciju, stil, pokret i moć sa novim tehnologijama i svim blagodetima prenosnih računara. Predstavljamo vam HP Mini 210-1040.

 

Ovim netbookom dominiraju nijanse crnih tonova, koje obično prate i poslovne muškarce, uz diskretnu teksturu na spoljnom poklopcu što ga čini prepoznatljivim, ujedno i jedinstvenim. Nema tu mnogo detalja, sve je svedeno i elegantno, a najveću pažnju svakako privlači lepo postavljen ekran dijagonale 10 inča i veliki touchpad. Rezolucija je 1024 x 600 tačaka a u skladu sa trendovima karakteriše ga visoki sjaj.

 

Srce mašine čini Intel-ov N450 procesor, koji radi na taktu od 1.66 GHz i uz pomoć 1 GB radne memorije pruža sasvim solidne performance. Grafika je integrisana i dolazi u vidu Intel Graphics Media 3150 akcelaratora, koji je trenutno u samom vrhu Intel-ove ponude. Ugrađeni disk je kapaciteta 160 GB i to je za ovaj cenovni rang bilo i za očekivati, dok je broj raspoloživih portova sasvim solidan. Autonomija baterije je dobra i obezbediće vam rad od nekih 3.5 sata, ukoliko mašinu ne poterate žestoko, pa onda za nepunih dva sata ista iscuri.

 

Kada se podvuče crta na sve viđeno nije teško zaključiti da je HP Mini 210-1040 sjajna mašinica, spremna da od poslovnog muškarca napravi kompletnu ličnost, kako u kancelariji, tako i na terenu. Da stvar bude lepša i cena mu je više nego korektna, pa prostora za razmišljanje nema puno – apsolutna preporuka!

 

Cena: 32.990,00 dinara
HP – www.hp.rs

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *