lg

Logitech visoke rezolucije

HD Webcam 310

HD Webcam 310 je kamerica koja predstavlja najjeftiniju Logitech-ovu viziju za komunikaciju u visokoj rezoluciji. Dizajnirana je tako da može da se uklopi kako sa desktop, tako i sa notebook mašinama i ističe se visokim stepenom fleksibilnosti, koji je zapravo i čini dodatno atraktivnom. Izdrađena je od od vrhunske plastike, koja je blago ispresovana, pa pod rukama imate osećaj kao da držite malo teži plastični predmet. Oko joj je pozicionirano sa desne strane, a sa iste, tik pored njega se nalazi i mikrofon sasvim solidnog kvaliteta. LED dioda je sastavni deo svake Logitech-ove kamerice pa i ove, s tim da ona sada ima više funkcija, odnosno signalizaciju – kada radi, slika, snima, menja boju, pa tako znate koja je akcija u toku.

Na kamerici nema suvišnih detalja i to je dobar potez proizvođača, jer automatski zadržava cenu na prihvatljivom nivou. Inače kod ovog modela se posebno ističe nastavak u vidu štipaljke kojim se Webcam 310 lako pričvršćuje za monitor računara ili notebooka. U početku nam je sve delovalo kao da će kamerica da sklizne, ali to se nije dogodilo jer guma sprečava pomeranje štipaljke.

 

Kvalitet slike je vrlo, vrlo dobar, šta više ostali smo zatečeni detaljnošću i reprodukcijom boja. Video zapis je korektan, a fotosi zadovoljavajući. Cela priča oko nje svakako ne bi bila toliko interesantna da joj cena nije izuzetno privlačna, pa ukoliko do sada niste imali priliku da osetite čari HD video konferencije onda je pravo vreme da to promenite – uz HD Webcam 310.

Cena (sa PDV-om): 39.99 evra
Logitech – www.logitech.com
 

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *