LG najavio najtanji telefon

Nakon popularih Chocolate i Shine mobilnih telefona, kompanija LG za kraj aprila sprema nova iznenađenja. Još jedan telefon iz serije Black Label zagolicaće vizuelna čula potrošača, ali će se isticati i svojom veličinom.

Prema najavama koje dolaze iz kompanije LG, novi telefon biće tanji od dosadašnjeg rekordera (Samsung G600), a to znači manje od 14,9 milimetara debljine. Ako je ovo zaista istina, telefon će biti izuzetno tanak. Naravno, sve ovo važi za telefone visole kategorije što podrazumeva integrisanu kameru od 5 megapiksela. Pored ovoga, telefon će posedovati i ekran osetljiv na dodir, koji će biti napravljen od ojačanog stakla. Sama maska telefona napravljena je od ugljeničnih vlakana, što mu i donosi stilizovan izgled.

Iz kompanije LG nema informacija o nazivu novog telefona, kao ni o ceni i drugim specifikacijama, ali sve ovo se očekuje krajem meseca, kada bi novi telefon mogao da se pojavi na tržištu.

1 comment on “LG najavio najtanji telefon”

  1. LG su najljepši mobilni telefoni na svijetu.Neosporan im je i kvalitet.Zato sem Nokia,treba obratiti pažnju na LG.Pozdrav iz REPUBLIKE SRPSKE

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *