Isključite prijatelje na Facebooku

Ako vas smaraju

Ako ne želite da svakog dana gledate fotografije sa putovanja ili novog automobila vaših prijatelja koje nikoga ne zanimaju, Facebook je sada ponudio jednostavno rešenje. Možete da ih isključite na neko vreme.

Ovog vikenda je aktivirana opcija Snooze koja će korisnicima omogućiti da na period od mesec dana „utišaju“, odnosno prestanu da prate prijatelje, brendove ili grupe.

Kažu da će to omogućiti veću kontrolu nad sadržajima.

Ove osobe neće znati da su „utišane“ a njihove objave ponovno će početi da pokazuju u vašem News Feedu posle 30 dana.

Au kada krene “utišavanje”!

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *