Facebook vam DANAS briše fotografije

Ako ODMAH ne instalirate NOVU aplikaciju

Facebook je počeo da upozorava svoje korisnike, koji su učitavali fotografije putem svojih telefona da će ti albumi nestati.

Onima koji su učitavali fotografije telefonom bilo je omogućeno da automatski učitavaju sve fotografije sa svojih uređaja u privatni album pod imenom „Synced“ ili „Synced from Phone“. Ideja je bila da će tako korisnici lakše pronalaziti i deliti fotografije s prijateljima na društvenim mrežama.

Korisnici se sada obaveštaju da će njihovi albumi nestati 7. jula pa bi trebalo da ih skinu ili instaliraju novu aplikaciju Moments kako bi ih zadržali na Facebooku.

Prisiljavanje na skidanje još jedne aplikacije izazvalo je revolt među korisnicima Facebooka, koji su poslednji put pre dve godine morali da instaliraju Messenger kako bi nastavili da komuniciraju s prijateljima.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *