BenQ XL2411T LED monitor
IT

BenQ XL2411T LED monitor

Još jedan sjajan gejming monitor ove kompanije

BenQ XL2411T LED monitor

BenQ je XL2411T LED monitor koncipirao kao moćno gejming rešenje jednostavnih linija i vrhunskih radnih karakteristika. Izrada je očekivano na najvišem mogućem nivou, što se može reći i za detaljnost, finiš i odlično postolje koje se pokazalo kao veoma stabilno, čak i na ultra sjajnim površinama. Osim kontrolnog menija sa tasterima i neobično zamišljenog nosača XL2411T nema ni jedan detalj više koji ga odvaja od čiste klasike. On je u osnovi i vizuelno i hardverski fantastično izbalansiran monitor za prave igrače. Srce ovog monitora čini TN panel poslednje generacije sa odzivom tečnih kristala od 1ms (GTG) i rezolucijom od 1920×1080 piksela (FullHD). Ogromna prednost ovog monitora je što koristi napredno LED pozadinsko osvetljenje koje dodatno utiče na kvalitet slike, ali i štiti oči od premora i prodora plavih nijansi koje su štetne za žutu mrlju oka. Hardverski gledano XL2411T LED monitor se od sličnih rešenja iz svoje klase izdvaja i po tome što donosi odlične mogućnosti za povezivanje (D-sub / DVI-DL / HDMI x 1), dobre uglove vidljivosti (170/160 stepeni) i brzo i jednostavno podešavanje ekrana po visini. Proizvođač je omogućio i rotiranje displeja, kao mogućnost direktne uštede energije dodirom taster.

Prateći OSD XL2411T LED monitora je krcat bronim funkcijama – i osnovnim i naprednim, a postoje i posebno osmišljena setovanja za gejmere u smislu finog definisanja kolorita i preciznog regulisanja kontrasta i osvetljenja. Inače, sam OSD je vizuelno veoma atraktivan i koncipiran je tako da korisniku većina funkcija bude na dohvat ruke – nema skrivenih opcija, pa je i to veliko plus. Od naprednih tehnologija BenQ je u ovaj monitor implementirao nekoliko sjajnih rešenja, među kojima su tehnologije za redukciju zračenja i boja koje mogu da oštete očnu “duplju”, rešenja za balansiranje dubine slike i neke napredne tehnologije za poboljšavanje gejming performansi. Takođe, XL2411T LED monitor je opremljen i 3D tehnološkim rešenjima koji 3D prikaz na ovom monitoru čine realnim i prirodnim. Tu su i još neke zanimljive tehnologije koje smanjuju potrošnju energije i podižu nivo dinamičnosti slike.

Ono što je činjenično stanje jeste da je XL2411T LED bez sumnje vrhunski 2D gejming monitor, ali je u isto vreme i sjajan 3D gejming monitor jer ima osveženje vertikalne ose od 144Hz, kao i punu podršku NVIDIA 3D Vision 2 ready‎ tehnologije. U ovom segmentu on je jedan od boljih u klasi jer donosi najverniju reprodukciju boja i najprorodniji mogući 3D koji nije štetan za oči i nije problematičan za centralni nervni sistem. Kada smo se već dotakli kvaliteta slike da kažemo kako XL2411T LED monitor na ovom polju maksimalno blista – svi testovi pokazuju besprekoran prikaz pigmenata, odličnu detaljnost i oštrinu kakva je do sada viđana samo kod monitora osmišljenih za crtanje i obradu fotografija. Vrhunsko LED osvetljenje dodatno doprinosi da ovaj monitor ima jasniju sliku, ali i da se kvalitet slike u nijednom trenutku ne gubi po uglovima. Sve u svemu kvalitet slike jeste jača strana XL2411T LED monitora.

Moćan, elegantan sa prvoklasnom slikom XL2411T LED je gejming monitor kakav se samo poželeti može. On definitivno donosi jednu novu dimenziju najnovijim igricama i od gejmera izvlači maksimum. Ogremne prednosti su mu visok kvalitet slike, sjajne 3D mogućnosti, profi odrađen OSD i tehnološke inovacije koje nudi. U jednoj rečenici – savršen gejming monitor u klasi rešenja do 24 inča.

Cena (sa PDV-om): 38.900,00 dinara
Kontakt: List

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

IT

Više uIT

Google: Najtraženija reč u Srbiji je – ZADRUGA

Google: Najtraženija reč u Srbiji je – ZADRUGA

Objavljena lista najpopularnijih pojmova

Domino Magazin 12.12.2018
Upoznajte Business&IT časopis!

Upoznajte Business&IT časopis!

Jedini časopis nekomercijalnog karaktera koji obrađuje informacione tehnologije iz dva ugla – tehnološkog i poslovnog

Domino Magazin 11.12.2018
Rejting na društvenim mrežama u Srbiji za novembar

Rejting na društvenim mrežama u Srbiji za novembar

Najuspešnije medijske stranice prati Storyclash

Domino Magazin 10.12.2018
Google Translate više neće diskriminisati

Google Translate više neće diskriminisati

Sada ne prevodi samo u muški rod

Domino Magazin 10.12.2018
Najveći Instagram mitovi

Najveći Instagram mitovi

Svi veruju u njih, ali oni nisu istiniti

Domino Magazin 05.12.2018
LG predstavlja fleksibilni OLED Open Frame displej

LG predstavlja fleksibilni OLED Open Frame displej

Uz oznaku OLED fleksibilnosti, jedini limit instalaciji displeja je mašta

Domino Magazin 29.11.2018
Facebook potvrdio kvar

Facebook potvrdio kvar

Stare poruke se vraćaju

Domino Magazin 29.11.2018
16 kamera u jednom telefonu?

16 kamera u jednom telefonu?

LG radi na tome

Domino Magazin 28.11.2018
Amerika lobira protiv Huawei

Amerika lobira protiv Huawei

Plaše se prisluškivanja

Domino Magazin 27.11.2018
Anonymousi tvrde da su otkrili veliku informacionu tajnu službu

Anonymousi tvrde da su otkrili veliku informacionu tajnu službu

Radi u Evropi ali za Veliku Britaniju i SAD

Domino Magazin 26.11.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.