lg

Suzana Perić i Audi Q5

Radost otkrivanja novih potencijala

Suzana Perić, modna dizajnerka, potpisala je danas ugovor o godišnjoj saradnji sa kompanijom Porsche Inter Auto S. Saradnja se odnosi na promociju automobila Audi Q5, koji Suzana Perić dobija na korišćenje u narednih godinu dana.

 

“Audi Q5 je idealno vozilo za vozače koji vode aktivan i dinamičan život. Model kombinuje vozne karakteristike sportske limuzine sa svestranošću off-road vozila. U stilu života Suzane Perić prepoznali smo ono što odlikuje Q5 – otkrivanje novih potencijala. Zbog toga je ona najbolji izbor ličnosti koja će promovisati ne samo automobil, već i ideju koja stoji iza modela.”, rekao je Bojan Muravec, generalni direktor Porsche Inter Auto S.

 

“Džungla i haos su nezaobilazna svakodnevnica svake savremene urbane žene. Ipak, negde u duši sve mi negujemo sonet kao metaforu neophodne ljubavi i poezije. Audi Q5 je pravi automobil koji se u potpunosti slaže sa mojim temperamentom i energijom kojom odiše moja nova kolekcija. Za sve terene je, od gradskih puteva i gužvi do udobnog putovanja i dalekih odredišta. Oduševljena sam ovim automobilom!  Kao da je pravljen po mojoj meri!”, izjavila je Suzana Perić.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *