Auto

Alfa Romeo Giulietta u Srbiji

Elegantna lepotica pod svetlima reflektora predstavljena u Ambasadi Italije

Alfa Romeo Giulietta u Srbiji

Dugo očekivani model Alfa Romeo Giulietta konačno je stigao u Srbiju. Lansiranje sofisticirano dizajnirane Giuliette okupilo je u Ambasadi Italije više od 500 zvanica, među kojima su bili predstavnici Vlade Srbije, diplomatskog kora, kompanije „Fiat automobili Srbija“, najuticajnijih kompanija u Srbiji, veliki broj poznatih ličnosti i predstavnika medija.

Gostima u Ambasadi obratili su se ambasador Italije u Srbiji Armando Varikjo, generalni direktor kompanije „Fiat automobili Srbija“ Đovani de Filipis i dizajner Alfa Romeo Giuliette Alesandro Makolini .

Ambasador Italije u Srbiji Armando Varikjo izrazio je veliko zadovoljstvo učešćem Ambasade u promociji ovog sofisticiranog modela. Kompaniju Fiat, koja je svoje poslovanje usmerila ka Srbiji i ostvarila izuzetne rezultate, vidi kao dobar primer investicije italijanske kompanije, koja je obezbedila nova radna mesta.

Generalni direktor kompanije „Fiat automobili Srbija“  Đovani de Filipis naglasio je da je Giulietta tradicionalno ime za Alfa Romeo. „Večeras predstavljamo automobil koji koji u sebi nosi strast, stil i lepotu. Giulietta pokazuje strast koju nosimo u sebi i način na koji mi doživljavamo stvaranje jednog automobila“, kaže Đovani de Filipis.

Dizajner Alesandro Makolini u zanimljivoj prezentaciji objasnio je kako je nastala Giulietta. „Pred nama je bio veliki izazov da napravimo Giuliettu, da spojimo nežnost jedne romantične italijanke, Giuliette, i snagu koju ovaj automobil ima. Naša najveća satisfakcija je kada vidite da je Giulietta na ulicama i da smo uspeli da uklopimo nežne i suptilne linije sa moćnim i agresivnim performansama“, rekao je Alesandro Makolini.

Giulietta je oličenje italijanskog stila i elegancije. Sofisticirana lepotica pruža sigurnu i udobnu vožnju, i lako se prilagođava svim putevima. Samo nekoliko dana nakon premijernog pojavljivanja Giuliette, u subotu 25. septembra, zvanicama Ambasade pružiće se eksluzivna prilika da prvi provozaju novu italijansku lepoticu, koja će biti izložena u Fiat Centru u Bulevaru Despota Stefana broj 12.

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Auto

Više uAuto

Tesla šalje auto na Mars

Samo da li će im dozvoliti?

Domino Magazin 12.12.2017
Dior napravio luksuzni bicikl

Inspirisan uličnom BMX kulturom 80-ih

Domino Magazin 08.12.2017
BMW ima automobile budućnosti

Predstavljeni i8 Roadster i osveženi i8 Coupe

Domino Magazin 05.12.2017
Mark Webber u emisiji The Grand Tour

On će biti novi test vozač?

Domino Magazin 22.11.2017
Stiže nova Corvette ZR1

Američka ikona u najopasnijem izdanju ikad

Domino Magazin 15.11.2017
Prva električna Vespa

Stiže sledeće godine

Domino Magazin 10.11.2017
Honda predstavila retro futuristički motor

I kako samo izgleda

Domino Magazin 09.11.2017
Fordova kapa za vozače

Spašava živote

Domino Magazin 06.11.2017
Najpouzdaniji auto na svetu je…

Iznenadićete se ko je pobednik za 2017. godinu

Domino Magazin 06.11.2017
Aston Martin bicikl

Ako imate para za bacanje (a nemate)

Domino Magazin 03.11.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.