Modnim pistama odavno šetaju anorektične manekenke. Navikli smo se. Modna industrija neumoljiva diktira pravila. Medjutim, njen novi hir nije u domenu modnih krpica već muškarca. Naime, nova modna pošast se zove anorektični maneken. Odskora je sve veća potražnja za mršavcima, čačkaličastih nogu, uskih bokova, ravnog torzoa. No, to nije sve – u prednosti su oni bledunjavi (pa kakvi drugi mogu da budu kada su neuhranjeni), nežni, sa uplašenim pogledom školarca. Vlasnici modnih agencija su neumoljivi – mršav i samo mršav momak može da se šeta pistama sa novim modnim hitovima.

Da li je to trenutni modni zahtev koji treba da prati opšti trend u društvu pa i u svetu mode, ne zna se, ali modna industrija je rekla dovidjenja (nadam se ne i zbogom) lepim momcima visine preko 1.8 metara, lepo razvijenog tela, preplanulog lika, kojima savršeno stoje odela broj 50.

Svi ti odbačeni momci bi mogli da se prekvalifikuju u farmaceutsku industriju i da sa svojim lepim osmesima i optimističkim izrazom lica reklamiraju lekove za bolji i zdraviji život. 

 

1 KOMENTAR

  1. …nemam nista protiv “debeljuca”,ali recite mi da li u opstem zivotu zelite imati kraj sebe “korpuletnu” osobu za partnera u poslu ili devojku ili decka?iskreno? … ne mislim ja sada na inteligenziju ,skolu,iskrenost samo vizuelno?!naravno da svako zeli videti nesto sto je skladno makar bilo i u granizama mrsavosti ili moderne bolesti …nazalost je tako

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime