Dok je David (David Beckham) bio obučen u običnu plavu majicu, Victoria je obukla crnu košulju bez rukava i pantalone. Kasnije je ustanovljeno kako Posh nosi jedan model iz poslednje kolekcije Beograđanke Ane Šekularac, nove zvezde londonske modne scene, gde poslednjih godina živi i radi.

Ovo nije prvi put da neka slavna ličnost nosi Anine kreacije. Naime, na njenoj posljžednjoj modnoj reviji u Londonu na pisti se u ulozi manekenke pojavila poznata britanka Alis Delal. Pevačica Roisín Murphy iz grupe Moloko priznala je kako je zaljubljena u Anine kreacije, koje je nosila na nekoliko poslednjih nastupa. Prošle godine je novinar uglednog londonskog lista Observer Anine kreacije uporedio s Armanijevim, a ni ove godine kritičari nisu štedeli pohvalne reči.

Ana je na modnoj sceni aktivna od 1993. godine, a do sada je radila za poznate kreatore poput: Gianfranca Ferrea i Miu Miu. Radila je i kao asistent urednika časopisa Cosmopolitan, ali i za modnu rubriku Daily Telegrapha. Na londonskoj nedelji mode debitovala je prošle godine, a pohvale njenoj reviji objavljene su u Vogueu, Graziji, Daily Mailu i brojnim drugim časopisima.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime