Na ovogodišnjoj prolećnoj Beogradskoj nedelji mode predstavljena je najnovija kolekcija UGG obuće za proleće/leto 2016. Pistom je kao dugogodišnja ambasadorka UGG brenda u Srbiji prošetala Marijana Mićić, i nova ovogodišnja lica za UGG: mladi glumci Jelisaveta Orašanin i Ivan Mihailović.

Kolekcija za proleće 2016 inspirisana je klasičnim automobilima ‘’hotrod’’, dokazujući da ‘’vintage’’ ne izlazi iz mode ni ove sezone, a UGG se i ovog puta poigrao sa bojama i materijalima koji kombinuju duh prošlog vremena i današnji stil ulične mode.

Prateći iconic klasičnu UGG čizmu, nova prolećna kolekcija donosi nove boje i materijale za toplo vreme za papuče, sandale, patike i drugu obuću namenjenu ženama, muškarcima i deci. ‘’Treadlite’’ tehnologija omogućava lakoću koraka kod patika, dok su šik sedamdesetih i retro sandale sa visokom platformom i novim ‘’vintage’’ detaljima još uvek u prvom planu.

Reviju je ove godine stilski podržao Fashion & Friends, a modeli su bili obučeni iz ovosezonske kolekcije Levi’s i Timberland, koji nude obilje novih krojeva i dezena, savršeno uklopljenih sa UGG modelima.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime